aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜυθικό ποσό για Μέσι

Μυθικό ποσό για Μέσι

To θέμα που «καίει» αυτή τη στιγμή την Μπαρτσελόνα, μετά τη συμφωνία με τον Λουίς Σουάρες για νέο συμβόλαιο, είναι να «δέσει» για πάντα στη Βαρκελώνη και τον Λιονέλ Μέσι.

Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στη Βαρκελώνη ο πατέρας του Αργεντινού άσου, Χόρχε Μέσι ώστε να προχωρήσει τις συζητήσεις με τον πρόεδρο της Μπάρτσα, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου.

Και από τις δύο πλευρές υπάρχει η θέληση για επέκταση του τωρινού συμβολαίου που λήγει το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο θα πρέπει να ρυθμιστούν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες ώστε να «κλειδώσει» το θέμα.

Σύμφωνα με την As η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να ικανοποιήσει απόλυτα τις οικονομικές απαιτήσεις του Μέσι, ανεβάζοντας κι άλλο τις αποδοχές του, με ένα ηγεμονικό συμβόλαιο.

Όπως υποστηρίζει η ισπανική εφημερίδα, η Μπάρτσα είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Μέσι συμβόλαιο που θα του αποφέρει τη σεζόν 35 εκατομμύρια ευρώ, ανεβάζοντας έτσι κατά 11 εκατομμύρια ευρώ τις ετήσιες απολαβές του.

Αυτή τη στιγμή ο Μέσι αμείβεται με 24 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και όπως γίνεται αντιληπτό, η νέα προσφορά της Μπαρτσελόνα δείχνει τη διάθεση των Καταλανών να κρατήσουν πάση θυσία τον Αργεντινό σούπερ σταρ στο Καμπ Νου.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένονται σημαντικές ή και οριστικές εξελίξεις που με τα τωρινά δεδομένα δείχνουν ότι ο Μέσι θα βάλει τελικώς την υπογραφή του παραμένοντας έτσι για πάντα στο Καμπ Νου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ