aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜυθικό ματς στη Φλωρεντία! (video)

Μυθικό ματς στη Φλωρεντία! (video)

Σε ένα ματς που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό, η Φιορεντίνα επικράτησε 5-4 της Ίντερ και της κόβει τον… δρόμο για την Ευρώπη! Φοβερές διακυμάνσεις στο σκορ, με τους «νερατζούρι» να προηγούνται δις αλλά τους Βιόλα να σκοράρουν τέσσερα τέρματα σε 16 λεπτά και να φέρνουν… τούμπα το ματς (5-2). Ωστόσο, με δύο γκολ στο φινάλε, οι φιλοξενούμενοι άγχωσαν τους γηπεδούχους αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν σε μια μεγάλη ανατροπή.

Ο Βετσίνο στο 23’ άνοιξε το σκορ για την Φιορεντίνα, με την Ίντερ να κάνει την ανατροπή σε πέντε λεπτά, με τους Πέρισιτς (29’) και Ικάρντι (34’) να σκοράρουν. Με την έναρξη της επανάληψης ο Χαντάνοβιτς έπιασε το πέναλτι του Μπερναντέσκι ωστόσο σε ένα εκρηκτικό 16λεπτο οι γηπεδούχοι σκόραραν τέσσερις φορές.

Ο Αστόρι στο 63’ ισοφάρισε και στην αμέσως επόμενη φάση ο Βετσίνο έκανε την ανατροπή. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Μπαμπακάρ σκόραρε δις (70’, 79’) και έγραψε το 5-2 για την ομάδα του! Παρόλα αυτά, το ματς δεν είχε τελειώσει εκεί. Ο Ικάρντι με δύο τέρματα (88’, 90’+1’) έβαλε ξανά την Ίντερ στην διεκδίκηση ενός βαθμού αλλά το 5-4 παρέμεινε μέχρι το τέλος παρά την ασφυκτική πίεση που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ