aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαMVP ξανά ο Ρούβεν Ράγιος

MVP ξανά ο Ρούβεν Ράγιος

Με το βραβείο του Cablenet MVP βραβεύτηκε ο Ρούβεν Ράγιος στον αγώνα μεταξύ της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα. Ο Ισπανός επιθετικός μέσος ψηφίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά ως πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, καθώς κατέκτησε το συγκεκριμένο βραβείο και στον αγώνα με την Πάφος FC.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Ως ο Cablenet MVP, μέσα από τις ψήφους του κόσμου σε διαγωνισμό που ξεκίνησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα και έληξε σήμερα, αναδείχτηκε ο Ρούβεν Ράγιος, ο οποίος θα παραλάβει το βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Ο Gavriel Touloupis είναι ο τυχερός, που σχολίασε και αναδείχτηκε νικητής μετά από κλήρωση, που θα παραδώσει το βραβείο Cablenet MVP στον Ρούμπεν Ράγιος, μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του επόμενου εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Ομόνοια, την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου (18:00).

Η φανέλα του Rubén Rayos θα παρέχεται από το Κατάστημα Αναμνηστικών στην Λάρνακα με έκπτωση 15%, μέχρι και τη μέρα του αγώνα με την Ομόνοια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ