aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαMVP αγωνιστικής ο Σελάγια, πάνω από Σόουζα και Μανθάτη!

MVP αγωνιστικής ο Σελάγια, πάνω από Σόουζα και Μανθάτη!

Ο Εμίλιο Σελάγια (Απόλλων) έχει αναδειχθεί ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και θα λάβει από τον ΠΑΣΠ το βραβείο MVP by Unicars. Στη δεύτερη θέση ο Λούκας Σόουζα (ΑΠΟΕΛ) και στην τρίτη ο Γιώργος Μανθάτης (Ανόρθωση). Η παράδοση του βραβείου στον εκάστοτε MVP θα πραγματοποιείται στους εκθεσιακούς χώρους της Voklswagen ανά το Παγκύπριο.

Η διεθνής εταιρεία InStat απόστειλε στον ΠΑΣΠ τον απολογισμό της 3ης αγωνιστικής και την βαθμολογία του κάθε ποδοσφαιριστή στο InStat Index. Ο δείκτης αυτός είναι αποτέλεσμα ενός αλγόριθμου με βάση τις ποσοτικές παραμέτρους των ενεργειών που κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής στο γήπεδο σε σύγκριση με την ποιότητα των ενεργειών των συμπαικτών, των αντιπάλων και του ίδιου του αγώνα.

O Αργεντινός επιθετικός του Απόλλωνα, σκόραρε 2 γκολ στο παιχνίδι απέναντι στην Πάφο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος βοηθώντας την ομάδα του να κερδίσει με 3-2. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πραγματοποίησε 7 τελικές προσπάθειες (4 στον στόχο) ενώ δέχθηκε 5 φάουλ. Είχε ποσοστό 87% σε επιτυχημένες πάσες (13 ορθές από τις 15) ενώ από τις 15 διεκδικήσεις βγήκε νικητής στις 11 (73%). Από τις 8 εναέριες μονομαχίες κέρδισε τις 7 ενώ πραγματοποίησε μια ντρίμπλα στον αγώνα η οποία ήταν και επιτυχημένη.

Το μήνυμα του ΠΑΣΠ: «Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία Unicars και την Volkswagen για την πολύτιμη τους στήριξη στους πρωταγωνιστές των γηπέδων. Η Unicars στηρίζει διαρκώς και με συνέπεια τον Κυπριακό αθλητισμό συμβάλλοντας στην ανάδειξη των πρωταγωνιστών και στην διάδοση του αθλητικού ιδεώδους»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ