aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαMπουρ για Ανόρθωση: «Ήθελαν να συμπληρώσω κάτι, δεν ένιωθα καλά»

Mπουρ για Ανόρθωση: «Ήθελαν να συμπληρώσω κάτι, δεν ένιωθα καλά»

Απογοητευμένος για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με την Ανόρθωση δηλώνει ο Ολλανδός τερματοφύλακας Ντίτερικ Μπουρ. Η «Κυρία» ήταν στο τελικό στάδιο επαφών για απόκτηση του 38χρονου τερματοφύλακα με τη μορφή δανεισμού από την Ζβόλε, όμως την υστάτη έκανε στροφή 180 μοιρών και κατέληξε στον Νιγηριανό, Φράνσις Ουζόχο.

Σε δηλώσεις του στην Ολλανδία ο Μπουρ αφήνει υπονοούμενα για την ομάδα της Αμμοχώστου, τονίζοντας ότι η Ανόρθωση επιδίωξε την τελευταία στιγμή να περάσει έναν όρο, ο οποίος δεν άρεσε στον Μπουρ και έκρινε επικίνδυνη την απόφαση να έρθει στην Κύπρο.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Η ετοιμότητα του Ουζόχο και το ρίσκο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπουρ στην ιστοσελίδα ajaxshowtime.com: «Υπάρχει πάντα κάτι στους όρους συμφωνίας. Αρχικά κάποια μικρά πράγματα και στη συνέχεια την τελευταία στιγμή ήθελαν να συμπληρώσουν κάτι άλλο στο συμβόλαιο που δεν με έκανε να αισθανώ καλά και τότε αποφάσισα να μην τα θέσω όλα σε κίνδυνο. Είναι σαν να μου έλεγαν όχι με τρόπο. Την Τετάρτη αποχαιρέτησα τους συμπαίκτες μου και τον Γιάπ Σταμ, είχα έτοιμα τα αεροπορικά εισιτήρια. Κοιτούσα με αισιοδοξία τη συνέχεια. Όμορφη χώρα (σ.σ. για την Κύπρο), ζεστή, αλλά σήμερα είμαι ξανά εδώ στο -5 βαθμούς θερμοκρασία, αντί για αντηλιακό στη μύτη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ