aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαMπορίς Γκοντάλ η δεύτερη μετεγγραφή (pic)

Mπορίς Γκοντάλ η δεύτερη μετεγγραφή (pic)

Τη δεύτερή της μετεγγραφή μετά από αυτήν του Ζαρκίνιο Αντόνια, ανακοίνωσε η ΑΕΛ, η οποία έντυσε στα γαλαζοκίτρινα τον 32χρονο Σλοβάκο κεντρικό αμυντικό Μπόρις Γκοντάλ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή του οποίου το όνομα δεν είχε διαρρεύσει, ενώ ήλθε ήδη στην Κύπρο και πόζαρε με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

«Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον Σλοβάκο ποδοσφαιριστή Μπόρις Γκοντάλ. Η οικογένεια της ΑΕΛ καλωσορίζει τον Μπόρις στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Έβαλε στο στόχαστρο τον Άντναν Αγκάνοβιτς

Μέχρι πρόσφατα, ο ύψους 1.88μ. στόπερ, αγωνιζόταν στην Σπάρτα Τρνάβα, στην οποία ανήκε από το 2015 κι εντεύθεν (88 συμμετοχές / 11 γκολ). Προηγουμένως, αγωνίστηκε σε Τρεντσίν (206-12), Μοραβάνι ναντ Βάχομ (2006-07 / δανεικός) και Ζαγκλέμπιε Λούμπιν (2013-15).

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ολλανδός εξτρέμ με καταγωγή από το Κουρασάο πήρε τη θέση του τραυματία Μανουέλ Τόρες, ο οποίος έχει διαγραφεί από το ρόστερ και ο Γκοντάλ αυτήν του Τζοάν Ρομάν, ο οποίος τέθηκε εκτός πλάνου κι αξιολογεί προτάσεις από ομάδες της Κύπρου και του εξωτερικού. Πλέον, η επόμενη κίνηση θα αφορά σε μεσοεπιθετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ