aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΜουσιάλα: Ο νεότερος Άγγλος σκόρερ στο Champions League αποφάσισε να γίνει... Γερμανός

Μουσιάλα: Ο νεότερος Άγγλος σκόρερ στο Champions League αποφάσισε να γίνει… Γερμανός

Την εθνική Γερμανίας φαίνεται πως αποφάσισε τελικά να εκπροσωπήσει σε ανδρικό επίπεδο ο Τζαμάλ Μουσιάλα.

Ο 17χρονος Μουσιάλα, κατάφερε να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στον αγώνα με την Λάτσιο καθώς με το γκολ που πέτυχε έγινε ο νεότερος Αγλλος σκόρερ (17 ετών και 362 ημερών) στον θεσμό του Champions League.

Αυτό δεν ήταν όμως το μοναδικό αξιοσημείωτο της υπόθεσης, καθώς ο Μουσιάλα αποφάσισε να εκπροσωπήσει την εθνική Γερμανίας σε ανδρικό επίπεδο κι η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία πολύπλοκη υπόθεση.

Κι αυτό διότι γεννήθηκε στη Γερμανία από Βρετανο-νιγηριανό πατέρα και Γερμανίδα μητέρα. Επειτα μετακόμισε στην Αγγλία σε μικρή ηλικία και εν συνεχεία επέστρεψε σε γερμανικό έδαφος!

Βέβαια έως σήμερα έχει εκπροσωπήσει την Αγγλία σε επίπεδο Κ-15, Κ-16, Κ-17 και Κ-21, αλλά και τη Γερμανία με την Κ-16. Ωστόσο, όπως γνωστοποίησε και ο Κρίστιαν Φλακ ο Μουσιάλα έχει πάρει την απόφαση να αγωνίζεται με την εθνική Γερμανίας σε ανδρικό επίπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ