aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜουρίνιο: «Το VAR πρέπει ν' αλλάξει όνομα»

Μουρίνιο: «Το VAR πρέπει ν’ αλλάξει όνομα»

H Τότεναμ ηττήθηκε με 1-0 από την Σαουθάμπτον, έμεινε πίσω στη μάχη για την τετράδα στο βαθμολογικό πίνακα της Premier League και ο προπονητής των σπερς έδωσε το δικό του σόου με την προσπάθεια να κατασκοπεύσει τον αντίπαλο προπονητή, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τα έβαλε με το VAR και υποστήριξε ότι πρέπει ν’ αλλάξει ονομασία. Να γίνει VR από το video referee γιατί αυτό ουσιαστικά λαμβάνει τις αποφάσεις σε κάθε αναμέτρηση και οι διαιτητές αυτής λειτουργούν ως βοηθοί.

«Με το VAR οι διαιτητές δεν είναι οι άρχοντες του ματς. Νομίζω ότι το VAR πρέπει ν’ αλλάξει όνομα γιατί το Video Assistant Referee δεν είναι αληθινό. Θα πρέπει να είναι VR, δηλαδή video referee γιατί οι διαιτητές παίρνουν ρόλο βοηθού. Είναι παράξενο γιατί βλέπεις τους διαιτητές να λειτουργούν ως βοηθοί διαιτητών», υποστήριξε ο Ζοζέ Μουρίνιο ο οποίος υπενθυμίζεται μίλησε και για την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε:

«Πιστεύω πως η κίτρινη ήταν δίκαια, διότι ήμουν αγενής. Αλλά ήμουν αγενής απέναντι σ’ έναν ηλίθιο», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ