aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜουρίνιο: «Την επόμενη σεζόν θα πάμε για την κατάκτηση του Europa League»

Μουρίνιο: «Την επόμενη σεζόν θα πάμε για την κατάκτηση του Europa League»

Στόχος της Τότεναμ είναι η έξοδος στο Europa League, σύμφωνα με τον τεχνικό των «σπιρουνιών», Ζοσέ Μουρίνιο.

Η Τότεναμ, δεν κατάφερε τη φετινή σεζόν στην Premiler League, να παρουσιάσει την καλύτερη εικόνα, με αποτέλεσμα να μείνει αρκετά πίσω για την διεκδίκηση μιας θέσης, που οδηγεί στο Champions League. Ετσι, το συγκρότημα του Ζοσέ Μουρίνιο, κατέληξε να διεκδικεί τη συμμετοχή της στο Europa League.

Ο Πορτογάλος προπονητής, προσπάθησε να ενθαρρύνει τους παίκτες του, για να τους δώσει ένα έξτρα κίνητρο για την κατάκτηση του συγκεκριμένου τροπαίου.

«Δεν θέλω οι ποδοσφαιριστές μου να είναι απογοητευμένοι που δεν θα παίξουμε στο Champions League την επόμενη χρονιά. Θέλω να είναι ήρεμοι γιατί θα έχουν ένα μεγάλο στόχο. Αυτός είναι ο τρόπος για να δώσω κίνητρο στα… στρατεύματα.

Αν σκεφτούν ότι τον επόμενο χρόνο θα έχω να παίξω προκριματικά από τον Σεπτέμβριο στο Europa League, δεν βοηθάει. Αλλά αν πούμε την επόμενη χρονιά πάμε για να το κατακτήσουμε, είναι ένα διαφορετικό συναίσθημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ