aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜουρίνιο: «Tα αξίζει τόσα χρήματα ο Νεϊμάρ»

Μουρίνιο: «Tα αξίζει τόσα χρήματα ο Νεϊμάρ»

Στη χρηματική και ποδοσφαιρική αξία του Νεϊμάρ, με αφορμή τη μετακίνησή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, στάθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας όμως ότι θα υπάρξουν και συνέπειες από όλη αυτή την υπόθεση.

«Τα 222 εκατ. ευρώ που θα δαπανήσουν για εκείνον πιστεύω ότι συμβαδίζουν με την αγωνιστική του αξία. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε αδιαμφισβήτητα μια πολύ δυνατή κίνηση», δήλωσε αρχικά ο 54χρονος. 

«Θεωρώ όμως, ότι υπάρχει πρόβλημα στο κομμάτι της νοοτροπίας ότι πλέον τα 50,60 εκατομμύρια ευρώ για παίκτες θεωρούνται μικρά ποσά. Το πρόβλημα αυτό δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με τον ίδιο τον Νεϊμάρ, αλλά με τις συνέπειες που θα έχει η μεταγραφή του, ειδικότερα αν συνυπολογίσουμε και τους κανόνες του Financial Fair Play», ολοκλήρωσε ο Πορτογάλος. 

Η μεταγραφή του Νεϊμάρ ενδέχεται να κοστίσει στο σύνολο της (προσωπικές αποδοχές, μπόνους) γύρω στα 502 εκατ. ευρώ για τους Παριζιάνους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ