aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜουρίνιο: «Πολύ δύσκολο αυτό που κατάφερε η Λίβερπουλ»

Μουρίνιο: «Πολύ δύσκολο αυτό που κατάφερε η Λίβερπουλ»

Το εκπληκτικό αήττητο σερί της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ σε αγώνες πρωταθλήματος διήρκησε σχεδόν τέσσερα χρόνια. Βέβαια, σε περίπτωση που η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έπαιρνε τη νίκη απέναντι στην Μπέρνλι τότε θα πλησίαζε ακόμα περισσότερο το θρυλικό ρεκόρ της Τσέλσι, που είναι το αήττητο των 86 αγώνων στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από τον Φεβρουάριο του 2004 μέχρι τον Οκτώβριο του 2008.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν επικεφαλής στον πάγκο των «μπλε» στο μεγαλύτερο διάστημα αυτής της τρελής πορείας και σε πρόσφατες δηλώσεις του απένειμε τα εύσημα στον Γιούργκεν Κλοπ αλλά στο σπουδαίο κατόρθωμα που πέτυχε η Λίβερπουλ.

«Τα ρεκόρ είναι εκεί για να σπάνε, ακόμα και τα πιο απίστευτα σε τόσα πολλά αθλήματα. Υπάρχουν κάποια ρεκόρ που τα βλέπεις και αισθάνεσαι πως είναι απίθανο για κάποιον να τα καταρρίψει.

Αυτό που έκανε η Λίβερπουλ είναι εκπληκτικό και πολύ δύσκολο για κάποιον να το πετύχει. Το ρεκόρ μας με την Τσέλσι εξακολουθεί να είναι το ρεκόρ που κυνηγούν όλοι και είναι πολύ δύσκολο να το βελτιώσει κάποιος.

Συγχαρητήρια ωστόσο στην Λίβερπουλ για το φοβερό σερί που είχε, όπου μπόρεσε και δεν έχασε ματς της Premier League στο σπίτι της για τόσο μεγάλο διάστημα», τόνισε χαρακτηριστικά ο «Special One».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ