aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜουρίνιο: «Ο Ρονάλντο αγαπάει τη Γιουνάιτεντ, αλλά θα σκοράρει»

Μουρίνιο: «Ο Ρονάλντο αγαπάει τη Γιουνάιτεντ, αλλά θα σκοράρει»

Αναγνωρίζει τον κίνδυνο στον ήχο του ονόματος… «Κριστιάνο Ρονάλντο» ο Ζοσέ Μουρίνιο, με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποστηρίζει πως ο 33χρονος σταρ παρά την αγάπη που τρέφει για τον αγγλικό σύλλογο, είναι διατεθειμένος να τον «πληγώσει».

Ο Πορτογάλος φορ επιστρέφει στο Όλντ Τράφορντ ως παίκτης της Γιουβέντους, με τον πρώην προπονητή του, Ζοσέ Μουρίνιο, να υποστηρίζει σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της των «κόκκινων διαβόλων»: «Ξέρω ότι αγαπά πραγματικά τον σύλλογο, αλλά όταν η μπάλα αρχίσει να κυλάει, θέλει να σκοράρει και θέλει να κερδίζει».

«Είχε επιστρέψει (στο Όλντ Τράφορντ) και μαζί μου, με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν ένας αγώνας νοκ-άουτ και ξέρω πόσο αγαπά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως ξέρω επίσης πόσο ήθελε να κερδίσει και να σκοράρει εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σκόραρε και κερδίσαμε. Το ίδιο θα γίνει και σήμερα», τόνισε ο κόουτς της αγγλικής ομάδας για τον συμπατριώτη του.

Όσον αφορά στην υποδοχή που επιφυλάσσουν οι φίλαθλοι της Γιουνάιτεντ στον διεθνή άσο της Γιουβέντους, είπε χαρακτηριστικά: «Οι οπαδοί θα του δείξουν το σεβασμό που του αξίζει. Το ίδιο και αυτός, θα σεβαστεί τους οπαδούς».

Σχετικά με τον σημερινό αντίπαλο της Γιουνάιτεντ, την Γιουβέντους, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε: «Νομίζω ότι είναι πάντοτε υποψήφιοι στο να κερδίσουν το Τσάμπιονς Λιγκ και αυτή την εποχή είναι το φαβορί. Για εμάς είναι φανταστικό, γιατί θέλουμε να διασκεδάζουμε σε τέτοια παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή, η Γιουβέντους διαθέτει ξεχωριστή ποδοσφαιρική δύναμη, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας αποτρέψει από το να μπούμε στο παιχνίδι και να πιστέψουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε».

«Είχα πει πως οι αγώνες με Τσέλσι και Γιουβέντους μέσα σε τρεις μέρες για κάποιους είναι εφιάλτης, όμως για μένα είναι φανταστικό. Θέλω να μεταδώσω αυτό το συναίσθημα και στους παίκτες μου. Κανείς δεν μπορεί να “σκοτώσει” την επιθυμία μας να αγωνιστούμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε», κατέληξε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ