aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜουρίνιο: «Κανείς δεν ξέρει τι συνέβαινε στη Γιουνάιτεντ...»

Μουρίνιο: «Κανείς δεν ξέρει τι συνέβαινε στη Γιουνάιτεντ…»

Δίχως να προβεί σε λεπτομέρειες, αλλά καθιστώντας ξεκάθαρο πως ήθελε να κάνει τον κόσμο να σκεφτεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στα… παρασκήνια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως ήταν τεράστια επιτυχία για τον ίδιο η 2η θέση που κατέκτησε στην Πρέμιερ Λιγκ τη σεζόν 2017-2018.

Ο Πορτογάλος προπονητής, εμφανίστηκε στο beIN Sports έπειτα από τη νέα συνεργασία του με το συνδρομητικό τηλεοπτικό δίκτυο και σχολιάζοντας το πέρασμά του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκάλεσε αίσθηση όταν είπε πως: «Ορισμένες φορές κριτικάρουμε και σχολιάζουμε μονάχα όσα βλέπουμε, αλλά αρκετές φορές δεν ξέρουμε τι συμβαίνει στο παρασκήνιο και πόσα πράγματα επηρεάζουν την κατάσταση… Θεωρώ μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μου τη δεύτερη θέση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ».

Για το μέλλον του στην προπονητική, αυτό που θέλησε να ξεκαθαρίσει ήταν πως θεωρεί ότι ανήκει στο κορυφαίο επίπεδο και σε αυτό θέλει να συνεχίσει όταν του δοθεί η ευκαιρία:

«Δεν θα σταματήσω. Είμαι ακόμα πολύ νέος. Θέλω να προπονήσω για πολλά ακόμα χρόνια. Άλλωστε σε λίγες βδομάδες θα είμαι μόνο 56 ετών. Πολύ νέος, αλήθεια, πολύ νέος. Ανήκω στους κορυφαίους του ποδοσφαίρου κι εκεί σκοπεύω να παραμείνω».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η ιστορία που αποκάλυψε για την ημέρα που ζήτησε από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς στην Τσέλσι να πάρει τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, πίσω στο 2004. «Με ρωτούσε “ποιον; που παίζει αυτός;” και εγώ απλά του έλεγα “κ. Αμπράμοβιτς πλήρωνε και μη μιλάς”»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ