aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜουρίνιο και Λουκακού οδεύουν για δεύτερο διαζύγιο

Μουρίνιο και Λουκακού οδεύουν για δεύτερο διαζύγιο

Ορισμένες σχέσεις είναι καταδικασμένες να αποτύχουν. Μία από αυτές φαίνεται είναι η σχέση του Μουρίνιο με τον Λουκακού. Ο Βέλγος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζεται ενοχλημένος από τον μικρό χρόνο συμμετοχής που του δίνει ο Πορτογάλος.

Για την ακρίβεια ο Λουκακού ήταν μόνιμα βασικός μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, έκτοτε στα ματς με τις Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ (Premier League) και τη Γιουνγκ Μπόις (Champions League) μπήκε ως αλλαγή. Αντίθετα, ξεκίνησε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και την Σαουθάμπτον.

Ο 25χρονος επιθετικός δεν διάγει και την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του έχοντας πέντε γκολ (όλα στην Premier League) και δύο ασίστ σε 19 αναμετρήσεις. Όλα αυτά έχουν φέρει έναν εκνευρισμό στον Λουκακού ο οποίος φέρεται να μη θέλει να συνεχίσει στο Ολντ Τράφορντ υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια που οι δύο άνδρες έρχονται σε κόντρα. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί και στην Τσέλσι χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους μπλε. Ο Μουρίνιο πήγε το καλοκαίρι του 2013 στην ομάδα του Λονδίνου. Την πρώτη χρονιά παραχώρησε τον Βέλγο επιθετικό δανεικό στην Έβερτον, ενώ το καλοκαίρι του 2014 συναίνεσε στην πώληση του στους μπλε του Λίβερπουλ έναντι 35 εκατομμυρίων ευρώ.

Το 2016 ο Μουρίνιο ανέλαβε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στην προσπάθειά του να ενισχύσει την επιθετική γραμμή κρούσης δίνοντας στην Έβερτον περίπου 85 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει! Μένει να δούμε εάν και αυτή η δεύτερη συνεργασία τους θα οδηγηθεί σε διαζύγιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ