aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜουρίνιο : Η υπόσχεση στον Μπέιλ για Γιουνάιτεντ

Μουρίνιο : Η υπόσχεση στον Μπέιλ για Γιουνάιτεντ

Μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τα δύο τέρματα που πέτυχε απέναντι στη Λίβερπουλ, κρίνοντας ουσιαστικά το νικητή, ο Γκάρεθ Μπέιλ δήλωσε πως θέλει να παίζει περισσότερο και έδωσε έτσι έναυσμα στις φήμες που τον θέλουν μακριά από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Τις φήμες αυτές ήρθε να ενισχύσει ο γνωστός Ισπανός δημοσιογράφος Εντουάρντο Ίντα, ο οποίος μιλώντας στην αθλητική εκπομπή «El Chiringuito», ανέφερε πως υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ του Ουαλού σούπερ σταρ και του Ζοσέ Μουρίνιο με τον τελευταίο να προσπαθεί να τον πείσει να επιστρέψει στην Αγγλία, για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή τη φορά.

Το βασικό επιχείρημα του Μουρίνιο για να τον πείσει είναι ότι για εκείνον και την ομάδα του θα είναι μοναδικός και θα τον βοηθήσει ώστε να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ στα 5 χρόνια που βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει κατακτήσει 4 φορές το Τσάμπιονς Λιγκ και μένει να δούμε τί θα γίνει με την περίπτωσή του κι αν θα αλλάξει κάτι η έλευση του Χουλέν Λοπετέγκι στους Μαδριλένους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ