aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜουρίνιο για Νιούκαστλ: «Δεν μπορώ να είμαι 8ος, θέλω μόνο κορυφή»!

Μουρίνιο για Νιούκαστλ: «Δεν μπορώ να είμαι 8ος, θέλω μόνο κορυφή»!

Θέλοντας να υπενθυμίσει ότι δεν έχει ξοφλήσει και ότι παραμένει άκρως ανταγωνιστικός, ο Ζοσέ Μουρίνιο εξήγησε -εμμέσως πλην σαφώς- γιατί αρνήθηκε την πρόταση της Νιούκαστλ.

Πριν από λίγες μέρες το όνομά του συνδέθηκε με τον πάγκο της Νιούκαστλ. Ωστόσο, ο Ζοσέ Μουρίνιο κυκλοφόρησε ότι αρνήθηκε να την αναλάβει και τώρα βγήκε ο ίδιος και επιβεβαίωσε τα σενάρια, εξηγώντας όμως και το γιατί δεν θέλησε να πάρει τη δουλειά. Μάλιστα το έκανε με τον δικό του γλαφυρό τρόπο, θέλοντας να υπενθυμίσει ότι δεν έχει ξοφλήσει και ότι παραμένει άκρως ανταγωνιστικός.

«Εάν κάποιος μου προσφέρει ένα υπέροχο 10ετές συμβόλαιο με την υποχρέωση να οδηγήσω την ομάδα στη μέση της βαθμολογίας, να είμαι 7ος, 8ος, 9ος, τότε αυτό δεν είναι για μένα. Δεν είναι στη φύση μου. Είμαι απόλυτα παθολογικός με το να παίζω για να νικήσω. Εχω ανάγκη από ένα project όπου θα παίζω μόνο για να είμαι στην κορυφή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ