aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜουρίνιο για Κασίγιας: «Λέει ψέματα, απαντούσε... στα μουλωχτά»!

Μουρίνιο για Κασίγιας: «Λέει ψέματα, απαντούσε… στα μουλωχτά»!

Συνέχεια σε μεγάλη, όπως αποδεικνύεται, κόντρα δίνει ο Ζοσέ Μουρίνιο που θέλησε ν’ απατήσει στους ισχυρισμούς του Ικέρ Κασίγιας για τη σχέση τους στη Ρεάλ Μαδρίτης και τα λεγόμενα του έμπειρου πορτιέρε που τόνισε ότι ποτέ δεν αντέδρασε και δεν παράκουσε το πρώην προπονητή του!

Ο Πορτογάλος τεχνικός, είχε αφήσει στον πάγκο τον νυν τερματοφύλακα της Πόρτο στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013, στη συνύπαρξή τους στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», αφού τον κατηγορούσε για διαρροή περιστατικών και πληροφοριών από το εσωτερικό της ομάδας προς τον Τύπο.

«Νομίζω ότι αν γινόταν ξανά, θα είχα πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα και θα είχα αντιμετωπίσει τον Μουρίνιο. Εκείνη τη στιγμή προτίμησα να σωπάσω και σκέφτηκα ότι αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσω τις αξίες της Ρεάλ» ανέφερε ο Κασίγιας σε πρόσφατη συνέντευξή του, με τον Μουρίνιο ν’ απαντά και να δηλώνει από την πλευρά του:

«Λέει ψέματα, απαντούσε και μάλιστα το έκανε με τρόπο που μόνο εκείνος ήξερε, στα μουλωχτά…»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ