aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜουρίνιο: «Εμάς μπορώ να μας βελτιώσω, τους διαιτητές όχι»

Μουρίνιο: «Εμάς μπορώ να μας βελτιώσω, τους διαιτητές όχι»

Ο… μήνας του μέλιτος για τον Ζοσέ Μουρίνιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει οριστικά ολοκληρωθεί, ειδικά μετά την ήττα των «κόκκινων διαβόλων» από τη Γουότφορντ με το ταπεινωτικό 3-1.

Ο Πορτογάλος τεχνικός όπως και στο ματς κόντρα στη Σίτι άφησε αιχμές κατά της διαιτησίας και συγκεκριμένα για το πρώτο γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι που άρχισε από φάουλ, παρ’ όλα αυτά αναφέρθηκε και στα λάθη της ομάδας του.

«Είμαι πάντα ανήσυχος, όταν δεν παίρνουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι προφανής αυτή η κατάσταση. Ωστόσο, είναι προφανής η κατάσταση και στο ματς με τη Σίτι και σήμερα εδώ, καθώς υπάρχει ένα συγκεκριμένο περιστατικό. Βοηθός και διαιτητής δεν το συζήτησαν καν. Παρ’ όλα αυτά δεν θα μιλήσω άλλο για αυτούς, γιατί αυτούς δεν μπορώ να τους ελέγξω, δεν μπορώ καν να τους ασκήσω κριτική», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος στο «BT Sports».

Και συνέχισε: «Δεν είμαι χαρούμενος με το παιχνίδι που κάναμε. Στα πρώτα 30 λεπτά δεν παίξαμε καλά. Αυτό είναι κάτι που μπορούμε να το ελέγξουμε, να το δουλέψουμε και να το βελτιώσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, ισοφαρίσαμε, αλλά ο Γκόμες (σ.σ. τερματοφύλακας της Γουότφορντ) ήταν φανταστικός. Το δεύτερο γκολ της Γουότφορντ ήταν ένα ατομικό λάθος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ