aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜουρίνιο: «Είμαι 100% Μάντσεστερ»

Μουρίνιο: «Είμαι 100% Μάντσεστερ»

Μετά τα 4 γκολ που δέχθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Τσέλσι, οι μόνοι οι οποίοι απέμειναν να ευχαριστήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο από την αναμέτρηση του Στάμφορντ Μπριτζ ήταν οι οπαδοί της ομάδας.

«Δεν σταμάτησαν να μας στηρίζουν επί 90 λεπτά με έναν απίστευτο τρόπο. Υπάρχουν εκατομμύρια οπαδοί του συλλόγου σε όλο τον κόσμο και προφανώς δεν είναι χαρούμενοι. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτό», τόνισε ο προπονητής της Γιουνάιτεντ και συνέχισε: «Ως αρχηγός αυτών των αποδυτηρίων, πρέπει να απολογηθώ. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι 100% Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όχι 99% Μαν. Γιουνάιτεντ και 1% Τσέλσι ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Και γι΄ αυτόν τον λόγο έχω απόλυτη συναίσθηση της κατάστασης».

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να δώσει την εικόνα της επόμενης ημέρας λέγοντας: «Όπως είπα και στους παίκτες μου, υπάρχει μόνο μία απάντηση: Αύριο έχουμε προπόνηση και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε».

Άλλωστε τα δύσκολα συνεχίζονται για τον “Special One”, καθώς την Τετάρτη υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι για την διοργάνωση του Κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ