aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜουρίνιο... διάλεξε και πάρε! (στο κόλπο ο Ρόμπεν)

Μουρίνιο… διάλεξε και πάρε! (στο κόλπο ο Ρόμπεν)

Ομάδα για πολύ ωραία πράγματα -τέσσερα χρόνια μετά «φτιάχνει» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με τον ενθουσιασμό, από την, πραγματικά, απίθανη εμφάνιση στην πρεμιέρα της Premier League και το εμφατικό 4-0 επί της Γουέστ Χαμ, να μην έχει κοπάσει ακόμη, ο κόσμος της βρετανικής ομάδας περιμένει ανάλογη συνέχεια, ίσως και πολύ καλύτερη!

Γιατί, θυμίζουμε, ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει αφήσει… ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ακόμη ένας πρωτοκλασάτος παίκτης, για τα «φτερά» των «κόκκινων διαβόλων», που θα έχει τη δυνατότητα να συγκλίνει και να σκοράρει. Όπως σημειώνει, λοιπόν, η Daily Mail, αυτήν τη στιγμή έχει ικανοποιηθεί το 75% των «θέλω» του ‘Special One, με τον Πορτογάλο να περιμένει αυτόν, τον τελευταίο… έναν, για να συμπληρωθεί το ρόστερ των Κυπελλούχων Αγγλίας.

Ποιος θα είναι ο «εκλεκτός»; Τη δεδομένη χρονική στιγμή, τέσσερις είναι οι επικρατέστεροι, με την Daily Mail, μάλιστα, να βάζει στο… κόλπο και τον Άριεν Ρόμπεν -πλην των γνωστών, Ιβάν Πέρισιτς, Κρίστιαν Πούλισιτς και Γκάρεθ Μπέιλ. Θυμίζουμε πως… σχεδόν κάθε καλοκαίρι ακούγεται για τη Γιουνάιτεντ ο Ολλανδός και ειδικά το 2015, «έπαιξε» πολύ δυνατά το όνομά του. Έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου και παρά τα 33 του χρόνια, συνεχίζει να τρέχει σαν… έφηβος και φυσικά, να μοιράζει ασίστ και να σκοράρει.

Ο Μουρίνιο, όπως τονίζεται, είναι μεγάλος θαυμαστής του, η ηλικία του, ωστόσο, αποτελεί πρόβλημα, αφού η Γιουνάιτεντ θέλει κάποιον νεότερο. Αν δεν βρεθεί, ωστόσο, δεν αποκλείεται ο Ρόμπεν να επιστρέψει στην Αγγλία, μετά το 2007 και την αποχώρησή του από την Τσέλσι. Όσο για τους άλλους τρεις, τα πράγματα είναι απλά: Η περίπτωση του Γκάρεθ Μπέιλ παραμένει η πιο δύσκολη και όλα δείχνουν πως θα παραμείνει για ακόμη έναν χρόνο στη Ρεάλ.Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Πέρισιτς, ο 28χρονος βρέθηκε μια «ανάσα» από το «Ολντ Τράφορντ», αλλά η Ίντερ αποφάσισε να πει την τελευταία στιγμή «όχι» στα 50+ εκατομμύρια ευρώ των Άγγλων, τη στιγμή που ο Κροάτης βρίσκεται στη λίστα και της Τσέλσι.

Τέλος, ο -ίσως, ιδανικός, από όλες τις απόψεις- Πούλισιτς βρέθηκε στο «στόχαστρο» της Λίβερπουλ, με την Ντόρτμουντ να… ρίχνει πόρτα στους «κόκκινους». Ο Μουρίνιο (όπως και όλος ο πλανήτης) γουστάρει άπειρα τον 18χρονο Αμερικανό, αλλά αν δεν κινηθεί γρήγορα, ενδέχεται να τον χάσει, του χρόνου, από την Τσέλσι ή την Τότεναμ… Με βάση τα παραπάνω, εν ολίγοις, όπως τα παρουσιάζει, τουλάχιστον, η Daily Mail, η περίπτωση που μοιάζει πιο εφικτή είναι εκείνη του Ρόμπεν. Για να δούμε…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ