aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜουρίγιο στο «Goal»: «Οι καλύτεροι έρχονται στο τέλος, αναμονή για Λαρένα»

Μουρίγιο στο «Goal»: «Οι καλύτεροι έρχονται στο τέλος, αναμονή για Λαρένα»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Κατανοεί την ανησυχία του κόσμου της ΑΕΚ επειδή ακόμη δεν υλοποιήθηκε μετεγγραφή παρόλο που η ομάδα άρχισε την προετοιμασία της, όμως ο Άντερ Μουρίγιο έστειλε το μήνυμα πως «οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές έρχονται στο τέλος της μετεγγραφικής περιόδου». Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Πολωνία, μίλησε αποκλειστικά στο «Goal».

«Είναι φυσιολογικό να ανησυχεί ο κόσμος αλλά πρέπει να έχουμε μεγάλη υπομονή. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, ακόμη και χωρίς να γίνουν μετεγγραφές. Έχουμε παίκτες που είναι στην ομάδα πολύ καιρό και ξέρουν το πρωτάθλημα. Δεν σας λέω ότι σύντομα θα έχουμε μετεγγραφή αλλά δεν θα αργήσουμε τόσο», ήταν το αρχικό σχόλιό του.

Και πρόσθεσε, ερωτηθείς εάν υπάρχει νέος ποδοσφαιριστής στην Πολωνία: «Δεν ξέρουμε. Έχουμε επιλογές, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις καλύτερες περιπτώσεις για μας».

Ακολούθως, υπογράμμισε: «Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για τον σύλλογο σε βάθος χρόνου. Όχι μόνο για να βελτιωνόμαστε αλλά και για να νιώθει ο κάθε ποδοσφαιριστής περήφανος».

Ο Μουρίγιο ακόμη επισήμανε: «Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος περιμένει κινήσεις, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε λάθη. Δείχνουμε υπομονή, γιατί έχουμε πολύ καλή ομάδα. Όσον αφορά στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας, είπε: «Είχαμε πολύ καλή πρώτη βδομάδα προπονήσεων. Επίσης, οι νεαροί Κύπριοι προπονούνται πολύ καλά και μας δείχνουν ότι έχουν τις δυνατότητες να προσφέρουν».

Κληθείς να τοποθετηθεί για τον Ιγκόρ και το γεγονός ότι δεν ακολούθησε τον Ολυμπιακό για προετοιμασία, ανέφερε: «Ο Ιγκόρ μάς έδωσε πολλά. Μας αρέσει. Μας βοήθησε με ό,τι έκανε πέρσι. Ξέρω ότι θα είναι πολύ δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε να τον έχουμε και τη νέα σεζόν στην ομάδα μας».

Όσο για τον Λαρένα, σχολίασε: «Πρέπει να περιμένουμε. Είμαστε σε αναμονή και οι δυο πλευρές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ