aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜουρίγιο: Οι επόμενες προτεραιότητες μετά τον Ιδιάκεθ και τον Καταλά...

Μουρίγιο: Οι επόμενες προτεραιότητες μετά τον Ιδιάκεθ και τον Καταλά…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Και τώρα με τα μούτρα στις ανανεώσεις. Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Ιμανόλ Ιδιάκεθ και την απόφαση να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του Νταβίδ Καταλά, ο Άντερ Μουρίγιο έχει στρέψει την προσοχή του αποκλειστικά στο κεφάλαιο των ανανεώσεων.

Υπάρχουν άλλοι επτά ποδοσφαιριστές, το μέλλον των οποίων δεν είναι ξεκάθαρο για τη νέα σεζόν. Το συμβόλαιο των Λαρένα, Ακοράν, Κάσες και Σουάρες ολοκληρώνονται τέλος του μήνα. Το τι θα πράξει ο Βάσκος τεχνικός διευθυντήξς και η ΑΕΚ είναι για την ώρα άγνωστο.

Είναι δεδομένο ότι ο Μουρίγιο έκανε τις σκέψεις του και δεν αποκλείεται να έχει πάρει και τις αποφάσεις του για κάποιους ποδοσφαιριστές. Ο Καταλά αποχωρεί λόγω προχωρημένης ποδοσφαιρικής ηλικίας. Οι Λαρένα και Ακοράν είναι κι αυτοί σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία. Στα 36 και 37 χρόνια αντίστοιχα, επομένως το να παραμείνουν και οι τρεις στην ομάδα, φαντάζει να είναι δύσκολο.

Για τον Κάσες, ο Ιδιάκεθ έχει καταφέρει να βρει το… κουμπί του. Φαίνεται να υπάρχει θετική προσέγγιση για τον Ισπανό, όμως λογικά αν του γίνει πρόταση θα είναι με μειωμένες απολαβές. Τέλος, είναι και η περίπτωση του Σουάρες. Ήρθε για πέντε μήνες και παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται καλύτερος. Δεν είχε ρυθμό τους δυο πρώτους μήνες, όμως στη συνέχεια ήταν θετικός. Ο Μουρίγιο είναι ικανοποιημένος και σύντομα θα ξεκαθαρίσει και αυτή η περίπτωση.

Στο τραπέζι είναι και οι δανεικοί. Ιγκόρ Σίλβα και Γκαρσία θα επιστρέψουν σε Ολυμπιακό και Λεγανιές αντίστοιχα και αν μείνουν εκτός πλάνου της ομάδας τους πριν την προετοιμασία, θα γίνει προσπάθεια νέου δανεισμού. Για τον Ακίνο όλα είναι ανοικτά ακόμη, με τον Μουρίγιο να προβληματίζεται αν θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί από τη Μούρθια, καταβάλλοντας μικρότερο ποσό από τις 120 χιλιάδες ευρώ που προνοεί η ρήτρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ