aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜουρίγιο-Ιραόλα: «Θέλουμε να μεγαλώνουμε την ΑΕΚ συνεχώς…» (pics)

Μουρίγιο-Ιραόλα: «Θέλουμε να μεγαλώνουμε την ΑΕΚ συνεχώς…» (pics)

Η ΑΕΚ παράθεσε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του Άντερ Μουρίγιο ως τεχνικού διευδυντή και του Άντονι Ιραόλα ως τεχνικού της ομάδος.

Δείτε της δηλώσεις του Ιραόλα:

Για την πρόκληση της ΑΕΚ ανέφερε: «Θεωρείται μεγάλη ευκαιρία για μένα η ΑΕΚ. Είναι μια μεγάλη πρόκληση στην οποία θέλουμε να συνεχίσουμε τις επιτυχίες των νέων χρόνων. Σαν ποδοσφαιριστής έχω πολλές εμπειρίες σε αρκετά ψηλό επίπεδο και μάλιστα σε Ευρωπαϊκούς αγώνες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες στο Γιουρόπα Λίγκ, δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας, θέλουμε να έχουμε την κατοχή και την μπάλα στα πόδια μας».

Για την ενίσχυση του ρόστερ σχολίασε: «Θέλω να δω του παίκτες από κοντά και θα πάρω τις αποφάσεις μου. Έχω μια εικόνα από την ομάδα αφού την έχω παρακολουθήσει σε αρκετά παιχνίδια. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα να έχεις αρκετούς Κύπριους στο ρόστερ σου και θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε σ’ αυτό το κομμάτι».

Για το σύστημα που θα εφαμόζει τόνισε: «Δεν μπορούμε να αναφαίρουμε ότιδηποτε για τακτική αν δεν γίνει η δουλειά στις προπονήσεις».

Για τους στόχους τις ομάδας πρόσθεσε: «Πρώτα θα δούμε την Ευρώπη και μετά το πρωτάθληα».

Δείτε της δηλώσεις του Μουρίγιο:

Για τον λόγο που επέλεξε τον Ιραόλα ανέφερε: «Είμαι σίγουρος για την απόφαση μου, τον ξέρω καλά και είναι εξαιρετικό χαρακτήρας».

Για το μέλλον και το νέο του ρόλο πρόσθεσε: «Θέλουμε να μεγαλώνουμε την ΑΕΚ συνεχώς, πιστεύω ότι είμαστε η ομάδα με την καλύτερη οργάνωση στην Κύπρο. Είναι δύσκολο για μένα γιατί από την μια πανηγυρίζαμε το κύπελλο σαν συμπαίκτες ενώ από την άλλη ενημέρωνα κάποιους ότι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα».

Για τα μετεγγραφικά επισήμανε: «Κάποιοι παίκτες είναι κομμάτια της ΑΕΚ (Λαμπάν, Μυτίδη, Τομάς και Μπόλιεβιτς). Τους περιμένουμε στην πρώτη προπόνηση τη Πέμπτη».

Για τον αν η ΑΕΚ στοχεύει στον τίτλο σχολίασε: «Θέλουμε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας και να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Αν πραγματοποιηθεί αυτό τότε θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για κάποιο στόχο. Όλα στην ώρα τους και την σειρά τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ