aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜουντιάλ: «Βόμβα» με πιθανό αποκλεισμό του Περού!

Μουντιάλ: «Βόμβα» με πιθανό αποκλεισμό του Περού!

Η εθνική ομάδα από τη Λατινική Αμερική ήταν αυτή που πήρε τελευταία χρονικά το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του επόμενου καλοκαιριού, επικρατώντας στα μπαράζ της Νέα Ζηλανδίας. Σύμφωνα, ωστόσο, με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Libero» υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην πάει στα γήπεδα της Ρωσίας!

Η βουλευτής, Παλόμα Νοσέδα, κατέθεσε πρόταση να περάσει από τη βουλή τροπολογία, η οποία θα επιτρέπει σε έναν κρατικό οργανισμό (Επιτροπή Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας) να αποκτήσει τον έλεγχο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας!

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως τον έλεγχο της ομοσπονδίας θα έχει πλέον τον έλεγχο, κάτι το οποίο είναι σε αντίθεση με τον κανονισμό της FIFA. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει ήδη ζητήσει τα στοιχεία για να διαπιστώσει κατά πόσο καταργείται το αυτοδιοίκητο.

Την ίδια ώρα, στην Ιταλία τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι υπάρχουν ελπίδες για τη δική τους εθνική ομάδα να είναι αυτή που θα αντικαταστήσει το Περού (σ.σ. με την λογική των Ιταλών, βέβαια, γιατί να μην πάει η Ελλάδα ή άλλη εθνική ομάδα που αποκλείστηκε στα μπαράζ της Ευρώπης), ωστόσο μοιάζει πιο πιθανό, αν τελικά υπάρξει αποκλεισμός, τη θέση να πάρει η Νέα Ζηλανδία ή να γίνει εκ νέου μπαράζ ανάμεσα στην εθνική ομάδα από την Ωκεανία και τη Χιλή, που είχε τερματίσει πίσω από το Περού στη ζώνη της Νότιας Αμερικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ