aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜουντιάλ χωρίς την Ιταλία; (video)

Μουντιάλ χωρίς την Ιταλία; (video)

Το ήθελε περισσότερο και το πήρε η Σουηδία! Με ήρωα τον Γιάκομπ Γιόχανσον που σκόραρε με τυχερό τρόπο τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του, η Σουηδία επικράτησε 1-0 της Ιταλίας και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου! Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τις καλές φάσεις να λείπουν μπροστά από τις δύο εστίες. Η Σουηδία είχε εν μέρει τον έλεγχο αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει, με την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα να είναι μόλις στο 5’ όταν ο Μπελότι κατάφερε να μην βρει τέρμα με κεφαλιά από την μικρή περιοχή.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους κυριάρχησαν τα πολλά νεύρα, με τον Μπεργκ να γλιτώνει την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σπρώξιμο στον Κιελίνι. Στο 57ο λεπτό ο Γιαν Άντερσον είχε την έμπνευση να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Γιάκομπ Γιόχανσον (αντί του τραυματία Εκντάλ) και τέσσερα λεπτά μετά, ο μέσος της ΑΕΚ… μίλησε. Με σουτ στην κίνηση και την μπάλα να κοντράρει στους αμυνόμενους και να αλλάζει πορεία, νίκησε τον ανήμπορο να αντιδράσει Μπουφόν και έβαλε μπροστά στο σκορ τους Σουηδούς.

Και οι Σκανδιναβοί κράτησαν τη νίκη μέχρι το φινάλε, παίζοντας φουλ άμυνα! Εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πως οι Ιταλοί δεν έβαλαν καθόλου την μπάλα στο χορτάρι και έπαιζαν μόνο με γιόμες, ενώ στάθηκαν και τυχεροί στην φάση του Νταρμιάν, ο οποίος με σουτ στην κίνηση σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Όλσεν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ