aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μουδιασμένη» στην ευρωπρεμιέρα η ΑΕΚ, πήρε προβάδισμα πρόκρισης!

«Μουδιασμένη» στην ευρωπρεμιέρα η ΑΕΚ, πήρε προβάδισμα πρόκρισης!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Μικρό, αλλά σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού αγώνα σε μια εβδομάδα στη Μολδαβία, απέκτησε η ΑΕΚ σε βάρος της Πετροκούμπ (1-0) στο πλαίσιο του α’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα της Λάρνακας πήρε στενή νίκη στην Αρένα με ένα γκολ του Χέφελ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης (3’), όμως έδωσε περισσότερα δικαιώματα από ό,τι θα έπρεπε στην Πετροκούμπ, η οποία ήταν αρκετά απειλητική στο δεύτερο ημίχρονο.

Διαβάστε επίσης: Σε θέση οδηγού η ΑΕΚ με… τηλεκατευθυνόμενο φάουλ από τον Χέφελ (pics)

Οι «κιτρινοπράσινοι» θα μπορούσαν στο πρώτο 45λεπτο να πετύχουν ένα δεύτερο για να απλοποιήσουν τα πράγματα όμως δεν το έκαναν. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να κινδυνέψουν κινδυνέψουν στην επανάληψη από μια ομάδα που δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση φόβητρο αλλά που έδειξε ότι χρειάζεται προσοχή, γιατί είναι ικανή να κάνει τη ζημιά. Οι καλύτερες στιγμές της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν στο τελευταίο 10λεπτο, χρονικό σημείο στο οποίο θα μπορούσε να πετύχει ακόμη ένα γκολ για να κάνει ευκολότερη τη ζωή της ενόψει του επαναληπτικού αγώνα.

Διαβάστε επίσης: «Έφοδος» νεοσυλλέκτων στην Αρένα χωρίς κάρτα φιλάθλου! (pics)

Για να πούμε όμως και την αλήθεια, οι Μολδαβοί που παρατάχθηκαν με έναν αμυντικογενές σχηματισμό έκαναν αρκετά σκληρό ματς εκνευρίζοντας αρκετές φορές τους παίκτες του Ιμανόλ Ιδιάκεθ που δεν κατάφεραν να κάνουν το παιχνίδι τους όπως θα ήθελαν. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι κιτρινίστηκαν επτά παίκτες της Πετροκούμπ, ενώ από την ΑΕΚ μόλις δύο.

Ακολουθούν τα στατιστικά του αγώνα, οι συνθέσεις, φωτογραφίες και η περιγραφή του ματς

Η ταυτότητα του αγώνα:

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Τόνιο, Τρουγιόλς, Μοϊσόφ (85′ Κάσες), Γκονθάλεθ, Ρουίθ, Χέφελ (69′ Ακοράν), Σάστρε, Ιωάννου (46′ Τέτε), Τρισκόφσκι, Τολμές, Γιάννου.

Πετρκούμπ (Λίλιαν Ποπέσκου): Αβράμ, Ντουάνια, Ποτιρνίτσε, Μουντράτς, Ντζόμο, Ζάρνταν, Τζου, Κοτζοκαρί, Ντέντοφ (10′ Γκούλτσεακ), Μπεγιάν (70′ Τουτσκάν), Τάρας (63′ Σλίβτσα).

Σκόρερ: 3′ Χέφελ

Κίτρινες: Τρισκόφσκι, Κάσες / Μουντράτς, Τζου, Κοτζοκαρί, Ντζόμο, Τάρας, Μπεγιάν, Γκούλτσεακ.

Αποβολές:

Γήπεδο: ΑΕΚ Αρένα

Διαιτητής: Μίχαλ Οτσενάς

Α’ βοηθός: Τομάς Βόρελ

Β’ βοηθός: Γκάμπριελ Άνταμ

Τέταρτος: Παβόλ Τσμούρα

Παρατηρητής αγώνα: Γιαν Νταμγκάαρντ



 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ