aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μου έδωσε τη φανέλα του ο Ροναλντίνιο για να σταματήσω να τον χτυπάω»

«Μου έδωσε τη φανέλα του ο Ροναλντίνιο για να σταματήσω να τον χτυπάω»

Για τρία χρόνια ο Βραζιλιάνος «μάγος» της μπάλας, Ροναλντίνιο αγωνίστηκε στη Μίλαν. Εκεί, κάθε αντίπαλος γνώριζε την κάθε δυσκολία που είχε όταν τον αντιμετώπιζε. Πολλές φορές αρκετοί ποδοσφαιριστές προκειμένου να τον σταματήσουν… έπρεπε να του κάνουν φάουλ και σκληρά μαρκαρίσματα.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Πάμπλο Άλβαρες, ο οποίος στο παρελθόν αγωνιζόταν στην Κατάνια. Ο Αργεντινός αμυντικός αποκάλυψε πως ο Ροναλντίνιο τον είχε παρακαλέσει να πάψει να τον χτυπάει και για να το κάνει αυτό, ο «Ρόνι» του πρόσφερε τη φανέλα του.

«Παίξαμε στο Σαν Σίρο και όταν τελείωσε το πρώτο ημίχρονο ο Ροναλντίνιο ήρθε στην φυσούνα μου έδωσε την φανέλα του και μου είπε… μην με χτυπάς άλλο. Πραγματικά έμεινα άφωνος. Βέβαια δεν υπήρχε άλλος τρόπος να τον σταματήσω, ήταν απίστευτος εκείνη την περίοδο, λες και… πετούσε. Ήταν μακράν από τους κορυφαίους του πλανήτη εκείνο το διάστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άλλοτε αμυντικός της Κατάνια, Πάμπλο Άλβαρες στην El Crack Deportivo.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ