aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜοράτα: «Δεν μιλούσα σε άνθρωπο, ήθελα να αγωνιστώ κάπου χωρίς πίεση»

Μοράτα: «Δεν μιλούσα σε άνθρωπο, ήθελα να αγωνιστώ κάπου χωρίς πίεση»

Το ότι ο Άλβαρο Μοράτα δεν ήταν ευχαριστημένος κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Τσέλσι, ήταν γνωστό.

Το ότι του πέρασε, όμως, από το μυαλό να σταματήσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο, το αποκάλυψε σε συνέντευξή που αναμένεται να παιχτεί στην ισπανική τηλεοπτική εκπομπή «Jugones on Wednesday».

«Ένιωθα σαν να μην κάνω τίποτα, δεν έβγαινα από το σπίτι, δεν μιλούσα σε άνθρωπο. Το μόνο πράγμα που είχα στο μυαλό μου, ήταν να πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο, να παίζω και να είμαι χαρούμενος… και στο τέλος συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο. Σκεφτόμουν το να αγωνιστώ κάπου πολύ μακριά, δίχως πίεση, χωρίς να πρέπει να κερδίζω κάθε Κυριακή, χωρίς να πρέπει να συγκεντρώνομαι στα ματς», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός φορ.

Πάντως, ο 27χρονος στράικερ φαίνεται πως έχει αφήσει στο παρελθόν τις… μαύρες μέρες που πέρασε στους Λονδρέζους. Μάλιστα, μπορεί να μην κατάφερε να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, ωστόσο, πλέον έχει επιστρέψει στην εθνική Ισπανίας, εξαργυρώνοντας την πολύ καλή του παρουσία με την Ατλέτικο Μαδρίτης (έχει σκοράρει στις έξι τελευταίες της αναμετρήσεις).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ