aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜόντριτς: «Είναι φανταστικός παίκτης ο Μπέιλ»

Μόντριτς: «Είναι φανταστικός παίκτης ο Μπέιλ»

Το καλοκαιρινό σίριαλ της φυγής του Γκάρεθ Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης φάνηκε στην αρχή της σεζόν να μπαίνει στην άκρη, ωστόσο στη συνέχεια αποδείχθηκε πως η …νηνεμία ήταν μόνο προσωρινή. Ο Ουαλός έχει προβεί σε δηλώσεις ότι δεν απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στη Μαδρίτη κι ότι σκέφτεται να αποχωρήσει ακόμη και τον Ιανουάριο.

Την πιθανότητα φυγής του Μπέιλ, πάντως, αντεύχεται ο συμπαίκτης του Λούκα Μόντριτς, ο οποίος σε δηλώσεις του εκδήλωσε τη μεγάλη του εκτίμηση στον 30χρονο: «Είναι ένας φανταστικός παίκτης και είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Το δείχνει και φέτος. Ελπίζω να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν και μακάρι και τις επόμενες».

Ο Ουαλός έχει φέτος με τη «Βασίλισσα» 7 συμμετοχές, με 2 γκολ και 2 ασίστ. Υπενθυμίζεται ότι Μπέιλ και Μόντριτς αποχώρησαν τραυματίες από τις αναμετρήσεις των εθνικών τους ομάδων και προκάλεσαν «πονοκέφαλο» στον Ζινεντίν Ζιντάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ