aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜόνο οι ανακοινώσεις για το νέο deal Ικάρντι-Ίντερ!

Μόνο οι ανακοινώσεις για το νέο deal Ικάρντι-Ίντερ!

Ο Μάουρο Ικάρντι ήταν «φευγάτος» το καλοκαίρι σύμφωνα με δημοσιεύματα, αλλά ο ίδιος διατυμπάνιζε συνεχώς την επιθυμία του να παραμείνει στην Ίντερ. Και όπως φαίνεται, τα «θέλω» του θα γίνουν πραγματικότητα και μάλιστα πολύ σύντομα.

Κι αυτό γιατί η σύζυγος και μάνατζερ του, Γουάντα, ανακοίνωσε την πλήρη συμφωνία των δύο πλευρών για νέο συμβόλαιο και ουσιαστικά τόνισε πως απομένει μόνο η ανακοίνωση των «νερατζούρι» για να κλείσει και τυπικά το θέμα!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ικάρντι είναι… on fire φέτος, μετρώντας ήδη έξι γκολ σε πέντε παιχνίδια.

«Απλά έκανα τη δουλειά μου. Και την έκανα με το στόχο να παραμείνει ο Μάουρο στην Ίντερ. Αυτός ήταν ο σκοπός μας, επειδή είμαστε δεμένοι με αυτό τον κόσμο και αυτούς τους ανθρώπους. Πράγματι, τώρα έχουμε την ασφάλεια ότι θα παραμείνουμε έναν ακόμη χρόνο. Πότε θα γίνει η ανακοίνωση; Αυτό είναι θέμα του συλλόγου, εγώ τελείωσα τη δουλειά μου τον Αύγουστο. Μιλήσαμε και συμφωνήσαμε, είμαστε χαρούμενοι», είπε η 30χρονη στο Calciomercato, πιβεβαιώνοντας τη συμφωνία μεταξύ της Ίντερ και του παίκτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ