aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜόνο με συνταξιούχους, παιδιά και μητέρες (πληροφορίες)

Μόνο με συνταξιούχους, παιδιά και μητέρες (πληροφορίες)

Η διοίκηση της ΑΕΚ, μέσω της πιο κάτω ανακοίνωσης, ενημερώνει ότι το εντός έδρας παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΖ Ζακακίου στο AEK Αρένα (Κυριακή 29/01, 18:00) θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της ομάδας μας από την Δικαστική Επιτροπή.

Στον αγώνα αυτό θα ισχύσει η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ σε σχέση με ποινές κεκλεισμένων των θυρών.

Ο κανονισμός προνοεί ότι σε περίπτωση επιβολής ποινής κεκλεισμένων των θυρών για αγώνα, δικαίωμα εισόδου στο στάδιο έχουν συνταξιούχοι πέραν των 65 ετών και παιδιά μέχρι 12 ετών, εφόσον συνοδεύονται από την μητέρα τους.

Επιπρόσθετα, επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό τροχοκάθισμα. Τόσο οι συνταξιούχοι, όσο και τα παιδιά με τις μητέρες τους πρέπει να αγοράζουν εισιτήριο και στην είσοδο του Σταδίου να επιδεικνύουν την πολιτική τους ταυτότητα. Θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος, ενώ θα πάρουν θέση στην Δυτική εξέδρα.

Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μία ώρα (17:00) πριν την έναρξη του αγώνα και δεν θα ισχύει καμία πρόσκληση ή τιμητικό εισιτήριο ή οποιαδήποτε κάρτα ελευθέρας εισόδου.

Η τιμή του εισιτηρίου έχει καθοριστεί στo 1 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ