aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μόνο ένα ευρωπαϊκό ματς στη Λεμεσό, εδώ και 21 χρόνια...»

«Μόνο ένα ευρωπαϊκό ματς στη Λεμεσό, εδώ και 21 χρόνια…»

«Πυρά» από τους οργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα για το γεγονός πως η ομάδα τους στα 21 τελευταία χρόνια, μόνο έναν ευρωαπαϊκό αγώνα έδωσε στη Λεμεσό, αφού ό,τι πέτυχαν οι κυανόλευκοι, το… πέτυχαν σε άλλη έδρα όσον αφορά στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά:

«Εδώ και 21 χρόνια εκτός από 1 παιχνίδι με την Σιμπίρ Νοβοσιμπίρσκ Ρωσίας, που έγινε στο αρχαίο στάδιο του Τσιρείου το καλοκαίρι του 2010, η ομάδα μας όλα της τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τα έχει δώσει εκτός έδρας στην κυριολεξία, μακριά από τη φυσική μας έδρα.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια η αγαπημένη μας ομάδα πέτυχε μεγάλες διακρίσεις, αλλά και σπουδαίες προκρίσεις στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όλες σχεδόν εκτός έδρας, αντιμέτωπη με ομάδες πενταπλάσιου και δεκαπλάσιου προϋπολογισμού με εξαίρεση την περσινή χρονιά όπου η ομάδα μας πήρε τη πρόκριση στην πρωτεύουσα απέναντι στην ελβετική Βασιλεία. Δεν είναι της παρούσης να αναφερθούμε γιατί δεν έχουμε τις ανάλογες εγχώριες επιτυχίες και κατακτήσεις τίτλων όπως αξίζει στην Ιστορία του Συλλόγου. Όπως βλέπετε κύριοι εμείς είμαστε ομάδα του Λιμανιού, όχι του σαλονιού και του συστήματος.

Δεν είμαστε, όμως, ούτε γονυπετείς! Αυτό που Θέλουμε να θίξουμε, είναι πως όταν η ομάδα μας βάζει το ευρωπαϊκό της κοστούμι και παίζει καθαρούς και δίκαιους αγώνες, κάνει ακόμα και αυτούς που νιώθουν απέχθεια για τον Απόλλωνα Λεμεσού, απλά να μας συγχαίρονται και να μας παραδέχονται. Θρύλε μου κάνε μας περήφανους ξανά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ