aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μόνο από εταιρείες φωτιστικών, ελαιοχρωμάτων, παγωτών, ψησταριές κ.ά.»!

«Μόνο από εταιρείες φωτιστικών, ελαιοχρωμάτων, παγωτών, ψησταριές κ.ά.»!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Πρόσφατα ο τέως πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Ανδρέας Παρασκευά, πόσταρε φωτογραφία με έναν κόκκινο φάκελο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σχολιάζοντας «μακριά από εμάς», θέλοντας να στείλει το μήνυμα πως η ομάδα του δεν εμπλέκεται σε παιχνίδια που παρουσιάζουν ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα.

Παράλληλα, ομάδες του πρωταθλήματός μας ζητάνε να βγουν από το στοίχημα, την ίδια ώρα που αρκετές από αυτές των οποίων το όνομα αναφέρεται στα «ύποπτα» ματς, χορηγούνται από στοιχηματικές εταιρείες.

Θα διερωτηθείτε τώρα πως σχετίζονται οι πιο πάνω παράγραφοι με τη Νέα Σαλαμίνα; Ασφαλώς με το γεγονός πως το όνομα της Νέας Σαλαμίνας όχι μόνο δεν αναγραφόταν ποτέ σε email από την UEFA για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια, αλλά οι ερυθρόλευκοι δεν χορηγήθηκαν ποτέ από στοιχηματική εταιρεία. Ούτε καν προσεγγίστηκαν.

Μία φορά το ζήτησαν σύμφωνα με πληροφορίες μας από μεγάλη και πασίγνωστη στοιχηματική εταιρεία στην Κύπρο στην προσπάθεια ενίσχυσης του ταμείου τους και οι ιδιοκτήτες της εν λόγω εταιρείας, αρνήθηκαν με την πρόφαση ότι δεν τους το επέτρεπε ο προϋπολογισμός τους. Σημειώστε πως την ίδια ώρα η εν λόγω εταιρεία χορηγούσε σχεδόν τις μισές άλλες ομάδες του πρωταθλήματος.

«Εμείς πέραν των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, χορηγούμαστε μόνο από εταιρείες φωτιστικών, ελαιοχρωμάτων, στρωμάτων και μαξιλαριών, νερών, παγωτών και από ψησταριές (σ.σ. «Καπάτσος»)», μας ανέφερε με δόση χιούμορ άνθρωπος που είναι κοντά στην ομάδα της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ