aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜονίζ: «Επιβιώσαμε στην έδρα της Φέγενοορντ, μπορούμε και εδώ…»

Μονίζ: «Επιβιώσαμε στην έδρα της Φέγενοορντ, μπορούμε και εδώ…»

Ο προπονητής της Τρέντσιν, Ρικάρντο Μονίζ, παραχώρησε διάσκεψη Τύπου ενόψει του αυριανού (30/8) παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΚ.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Το αυριανό παιχνίδι είναι τελικός για την ομάδα μου. Είναι κάτι περισσότερο από σημαντικό, όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για όλη την χώρα. Σκεφτόμαστε πάντα θετικά, όπως και στο τελευταίο μας παιχνίδι που χάναμε 3-0 με την Σλόβαν και το γυρίσαμε σε 3-3».

Για το γεγονός ότι η αποστολή μένει στη Λευκωσία και όχι Λάρνακα: «Μένουμε στη Λευκωσία γιατί δεν βρήκαμε ξενοδοχείο στην Λάρνακα, δεν φοβόμαστε τους οπαδούς της ΑΕΚ και γι αυτό δεν μείναμε στην Λάρνακα. Απλά δεν βρήκαμε κάτι εδώ για να μείνουμε».

Για τις καιρικές συνθήκες: «Δεν με ανησυχεί ο καιρός στην Κύπρο, είναι περίπου ο ίδιος με την Σλοβακία. Έχουμε της ίδιες πιθανότητες με την ΑΕΚ να προκριθούμε. Αν μπορείς να επιβιώσεις στην έδρα της Φέγενοορντ, τότε μπορείς να επιβιώσεις παντού».

Για τις απουσίες και την πώληση του Λόρενς: «Ο Ζουμπαϊρού λόγω καρτών και ο Λόρενς που αποχώρησε από την ομάδα. Το περίμενα ότι θα έφευγε ο Λόρενς, δεν μου προκάλεσε κάποια έκπληξη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ