aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜονακό: Την έστειλε στο Σ(π)ίτι! (videos)

Μονακό: Την έστειλε στο Σ(π)ίτι! (videos)

Όνειρο ζει μην την ξυπνάτε. Η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, έκανε ότι ήθελε την Μάντσεστερ Σίτι, επικράτησε 3-1 και σε συνδυασμό με την ήττα στο πρώτο ματς (5-3) προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League.

«Λίγη» αποδείχθηκε η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε τελική προσπάθεια και στο δεύτερο μέρος «λύγισε» μετά το 3-1 των γηπεδούχων.

Στο άλλο ματς, η Λεβερκούζεν είχε τεράστιες ευκαιρίες να πάρει μια νίκη και σίγουρα να δώσει ενδιαφέρον στο ματς, με δεδομένο το 4-2 της Ατλέτικο στο πρώτο ματς, και το τελικό 0-0 είναι άδικο για τους Γερμανούς.

Ο Γιαν Όμπλακ έκανε τεράστιο ματς με καθοριστικές επεμβάσεις και κράτησε το μηδέν στην εστία του. Ναι μεν οι «ροχιμπλάνκος» είχαν τεράστιο προβάδισμα με το εκτός έδρας 4-2 του πρώτου αγώνα, αλλά η εικόνα τους στο μεγαλύτερο μέρος του ματς ήταν αποκαρδιωτική.

Η τετραπλή ευκαιρία της Λεβερκούζεν στο 68’ θα μείνει στην ιστορία σαν ένα από τα highlight όχι μόνο στο φετινό, αλλά και στην ιστορία του θεσμού, με τον Όμπλακ να κάνει τρεις αποκρούσεις, σε σουτ του Μπράντ και δύο του Φόλαντ μέσα σε ελάχιστα δεύτερα και τον Τσιτσαρίτο να στέλνει την μπάλα άουτ στην τελευταία προσπάθεια.

Υπενθυμίζουμε ότι στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης πέρασαν και οι: Μπαρσελόνα, Ντόρτμουντ, Ρεάλ, Μπάγερν, Λέστερ και Γιουβέντους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ