aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜοναδικό ερωτηματικό ο Μουρίγιο…

Μοναδικό ερωτηματικό ο Μουρίγιο…

H ΑΕΚ αρχίζει να σκέφτεται σιγά-σιγά το ντέρμπι που ακολουθεί κόντρα στον Απόλλωνα, στην Αρένα. Ένα δύσκολο εμπόδιο για την ομάδα της Λάρνακας, που καλείται να δείξει συνέπεια στα μεγάλα ραντεβού. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών. Ο Τρουγιόλς και ο Τομάς άρχισαν να προπονούνται σε φουλ ρυθμό και εκτιμάται ότι θα είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ενώ και ο Τρισκόφσκι θα είναι πανέτοιμος.

Μοναδικό ερωτηματικό είναι ο Μουρίγιο, ο οποίος είναι τραυματίας, αλλά υπάρχει η πιθανότητα να είναι έτοιμος μέχρι το κυριακάτικο ντέρμπι. Τιμωρίες δεν υπάρχουν και η τεχνική ηγεσία είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλα τα όπλα στη διάθεσή της. Κάτι που δίνει την ευχέρεια στον Ιδιάκεθ να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Αξίζει να αναφερθεί ότι τόσο χθες όσο και σήμερα οι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν το ρεπό τους και επιστρέφουν στις προπονήσεις από αύριο για την προετοιμασία ενόψει και του ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ