aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΜολ: «Από τις καλύτερες ομάδες στην Κύπρο, στόχος η Ευρώπη» (vid)

Μολ: «Από τις καλύτερες ομάδες στην Κύπρο, στόχος η Ευρώπη» (vid)

Το τέταρτο και τελευταίο απόκτημα της ΑΕΚ κατά τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, Ζοέλ Μολ, σε συνέχεια των δηλώσεων των συμπαικτών του, έθεσε και ο ίδιος ως στόχο την έξοδο στην Εύρωπη, ενώ χαρακτήρισε τη νέα του ομάδα, ως μια από τις καλύτερες στην Κύπρο.

Όσα δήλωσε ο Ζοέλ Μολ:

«Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Ξέρω την ΑΕΚ, είμαι στην Κύπρο λίγα χρόνια και πάντοτε παρακολουθούσα την ΑΕΚ. Ειδικά τώρα που ο παλιός που προπονητής ήρθε εδώ. Ακολούθησα και εγώ. Ξέρω μερικούς παίκτες, είναι ένας σύλλογος που πάντα ήταν καλός.

Όπως είπα, η ΑΕΚ για εμένα είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Κύπρο και στόχος μας είναι να παλέψουμε για τις υψηλότερες θέσεις. Και εννοείται ο στόχος είναι η Ευρώπη. Αυτή η χρονιά είναι δύσκολη, μια δύσκολη περίοδος με τον κορονοϊό.

Θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε, είμαστε ακόμα στα μέσα της σεζόν και έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια. Ανυπομονούμε, είμαστε σε φόρμα και θα συνεχίσουμε έτσι.

Το μόνο που έχω να τους πω είναι ότι τώρα είμαι 100% παίκτης της ΑΕΚ και θα δώσω τα πάντα για τον όμιλο. Θα προσπαθήσω να ξεχωρίσω και να τους κάνω χαρούμενους. Και ελπίζω να μας στηρίζουν και σύντομα να είναι στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ