aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜοΐσοφ μέχρι το 2020 (vid)

Μοΐσοφ μέχρι το 2020 (vid)

Άλλη μία επέκταση συνεργασίας ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της ΑΕΚ. Σήμερα έγινε το αναμενόμενο, αφού είχε γραφτεί προ πολλού πως ήταν θέμα χρόνου να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα των κιτρινοπρασίνων η είδηση που αφορούσε στον Ντανιέλ Μοϊσόφ. Ο Σκοπιανός κεντρικός αμυντικός θα είναι κάτοικος Λάρνακας ώς τον Μάιο του 2020, αφού… ήρθε κι έδεσε με την παλιοσειρά των σέντερ μπακ από την Ισπανία.

Μαζί με τους Νταβίδ Καταλά και Άντερ Μουρίγιο αποτελεί αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν. Οι τρεις τους χωρούν στην ενδεκάδα, αφού οι προσφιλείς σχηματισμοί του προπονητή τους, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, περιλαμβάνουν τριάδα στην άμυνα (3-4-3, 3-5-2). Ο Μοϊσόφ βρίσκεται σχεδόν δύο χρόνια στη χώρα μας, αφού αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2016, και έχει 71 συμμετοχές με την κιτρινοπράσινη φανέλα, 54 στο πρωτάθλημα, τέσσερις στο κύπελλο και 13 στο Γιουρόπα Λιγκ. Πέτυχε τρία τέρματα, δύο στο τρέχον και ένα στο προηγούμενο πρωτάθλημα.

Δημητρίου για το ντέρμπι με την ΑΕΛ και το κεφάλαιο ενίσχυσης

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας με τον Ντανιέλ Μοϊσόφ μέχρι τον Μάιο του 2020. Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ τού εύχεται κάθε επιτυχία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ενώ ακολουθούν οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ. Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι εδώ. Ο στόχος μου είναι σε κάθε παιχνίδι να εμφανίζομαι καλύτερος και η ομάδα το ίδιο, να εμφανίζεται καλύτερη παιχνίδι με παιχνίδι. Ανυπομονώ για το τέλος της σεζόν, να μπορέσουμε με την ομάδα να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε κάποιον τίτλο. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που μας υποστηρίζουν με τρέλα. Τους φιλάθλους τους νιώθω σαν αδέλφια μου και την ΑΕΚ σαν οικογένειά μου. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τον πρόεδρο (σ.σ.: Άντρος Καραπατάκης), τον Τσάβι Ρόκα, τον Εύμαιο Ευθυμιάδη, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου. Ευχαριστώ την ομάδα για τα πάντα. Ελπίζω στο τέλος της σεζόν να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε έναν τίτλο».

Νίκη και κορυφή η ΑΕΚ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ