aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜοίρασε... εγκεφαλικά στο «Σαν Σίρο» η Λέτσε

Μοίρασε… εγκεφαλικά στο «Σαν Σίρο» η Λέτσε

Έπαιξε με τη φωτιά και… κάηκε η Μίλαν!

Παρότι οι «ροσονέρι» κρατούσαν σφιχτά τη δεύτερη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα, την… πάτησαν στις καθυστερήσεις! Και αυτό καθώς ο Καλντερόνι με τρομερό σουτ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, έγραψε το 2-2 και μοίρασε… εγκεφαλικά στο «Σαν Σίρο» και στους οπαδούς της Μίλαν που βλέπουν την ομάδα τους να παραπαίει!

Πρόκειται για… ιστορικό αποτέλεσμα της Λέτσε καθώς είχε να πάρει έστω έναν βαθμό στην έδρα της Μίλαν από το μακρινό 2000!

Το ματς, πάντως, είχε ξεκινήσει ιδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μπήκαν με άλλον… άερα στο γήπεδο στο ντεμπούτο του Στέφανο Πιόλι στον πάγκο. Όχι μόνο είχαν καλό πρόσωπο και 12 τελικές στο πρώτο μέρος αλλά κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενη στο σκορ με τρομερό… ξερό σουτ του Τσαλχάνογλου (20’). Η χαρά των οπαδών της Μίλαν, όμως, που έβλεπαν κάτι να… αλλάζει κράτησε για λίγο. Και αυτό καθώς ένα τέταρτο μετά την επανέναρξη ο Κόντι έκανε ανόητο πέναλτι και ο Μπαμπακάρ σκόραρε με διπλή προσπάθεια, παίρνοντας το… ριμπάουντ από την επέμβαση του Ντοναρούμα στην εκτέλεση πέναλτι του ίδιου.

Αυτό δεν πτόησε, όμως, τους Μιλανέζους που πήραν ξανά τα ηνία του αγώνα και με έναν εξαιρετικό συνδυασμό κατάφεραν να πάρουν ξανά το προβάδισμα, όταν ο Τσαλχάνογλου γύρισε την μπάλα και ο Πιόντεκ με το τρίτο προσωπικό του τέρμα τη φετινή σεζόν έγραψε το 2-1. Η Μίλαν έδειχνε πως θα έπαιρνε τη δεύτερη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα αλλά ο Καλντερόνι είχε άλλη γνώμη καθώς στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με εξαιρετικό σουτ, νίκησε τον Ντοναρούμα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2… τεζάροντας τους «ροσονέρι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ