aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜόγες, μην νευριάζεις την Άρσεναλ! (video)

Μόγες, μην νευριάζεις την Άρσεναλ! (video)

Το γεγονός ότι φέτος είναι πιο σοβαρή από ποτέ για τη διεκδίκηση της Premier League πιστοποίησε σε ακόμα ένα ματς η Άρσεναλ, καθώς εκεί που έδειχνε ότι ο αγώνας κόντρα στη Σάντερλαντ «στράβωνε», η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ απέδρασε «άβρεχτη» από το «Στάδιο του Φωτός», επικρατώντας με 4-1.

Οι «κανονιέρηδες» επέβαλαν από νωρίς το δικό τους ρυθμό στο ματς κόντρα στη μοναδική ομάδα της Premier που δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα και μόλις στο 19′ ο Αλέξις Σάντσες άνοιξε το σκορ με κεφαλιά από σέντρα του Τσαμπερλέιν.

Οι φιλοξενούμενοι θεώρησαν ότι χαλαρώνοντας θα μπορούσαν πάρουν το «τρίποντο», ωστόσο ο Μουστάφι στο 64′ έχασε την μπάλα από τον Γουάτμορ και ο Τσεχ στην προσπάθειά του να διορθώσει υπέπεσε σε πέναλτι. Ο Ζερμέν Ντεφό εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 1-1, αλλά εκεί άρχισε η κατηφόρα των γηπεδούχων.

Στο 71′ ο Ζιρού με το που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με πλασέ έβαλε και πάλι μπροστά την Άρσεναλ, ενώ στο 76′ ο Οζίλ με κόρνερ βρήκε το κεφάλι του Ζιρού που έβαλε το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Το «κερασάκι» στην… τούρτα έβαλε και ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Σάντσες, αφού η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι.

Η Άρσεναλ με τη νίκη της παρέμεινε στην κορυφή, τη στιγμή που η Σάντερλαντ του Ντέιβιντ Μόγες παραμένει χωρίς «τρίποντο» στο πρωτάθλημα και στον πάτο της κατάταξης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ