aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαMLS: Υποψήφιοι οι Ρούνεϊ- Ιμπραΐμοβιτς για παίκτης της χρονιάς!v

MLS: Υποψήφιοι οι Ρούνεϊ- Ιμπραΐμοβιτς για παίκτης της χρονιάς!v

Μπορεί τα χρόνια που μεσουρανούσαν σε παγκόσμιο επίπεδο να έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, όμως οι Γουέιν Ρούνεϊ και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ακόμα και τώρα δείχνουν πως η «τέχνη» δεν ξεχνιέται. 

Όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή, οι δύο πρώην αστέρες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι συνυπήρξαν για μια σεζόν (2016-17) στους «κόκκινους διαβόλους», βρίσκονται μεταξύ των πέντε υποψηφίων για το βραβείο του MVP της χρονιάς στο MLS.

O 33χρονος Άγγλος κατέγραψε 12 γκολ και επτά ασίστ, βοηθώντας τα μέγιστα στην προσπάθεια της D.C. United να μπει στα πλέι οφ.

Από την άλλη, ο Ιμπραΐμοβιτς είχε 22 γκολ και 10 ασίστ σε 27 εμφανίσεις με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Επιπλέον, είναι υποψήφιοι και σε μία ακόμα κατηγορία, αυτή του πρωτοεμφανιζόμενου παίκτη της χρονιάς.

Φαίνεται λοιπόν πως τόσο ο Ρούνεϊ, όσο και ο Ιμπραΐμοβιτς δεν έχουν πάει για «τουρισμό» στις ΗΠΑ, αλλά δείχνουν ακόμα το ίδιο πάθος και τον ίδιο ζήλο για το ποδόσφαιρο όπως τότε που πρωταγωνιστούσαν στο κορυφαίο επίπεδο.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι:

Μιγκέλ Αλμιρόν (Ατλάντα Γιουνάιτεντ)
Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Λος Άντζελες Γκάλαξι)
Γουέιν Ρούνεϊ (D.C. United)
Κάρλος Βέλα (Λος Άντζελες F.C.)
Γιόσεφ Μαρτίνες (Ατλάντα Γιουνάιτεντ)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ