aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜήτρου: «Για εμάς επιχειρείται τώρα ένας “βιασμός” της προκήρυξης»

Μήτρου: «Για εμάς επιχειρείται τώρα ένας “βιασμός” της προκήρυξης»

Κάθετη εναντίον της αλλαγής της προκήρυξης του πρωταθλήματος μεσούσης της περιόδου τάσσεται η Ανόρθωση. Μιλώντας στην εκπομπή «Χωρίς VAR» στην Cablenet ο Γενικός Διευθυντής της «Κυρίας», Μαρίνος Μήτρου σημείωσε ότι η ομάδα της Αμμοχώστου δεν είναι υπέρ του ρεύματος για 14 ομάδες.

«Εμείς αυτό που θεωρούμαι λανθασμένο είναι να ερχόμαστε 5-6 αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και να αλλάζουμε τους κανόνες διεξαγωγής του παιχνιδιού. Είναι άδικο για όσους συμμετέχουν. Δεν γίνεται να αρχίζεις να τρέχεις σε μία κούρσα 200 μέτρων και να έρχεται στα 80 μέτρα και να λες ότι ο τερματισμός τελικά δεν είναι στα 200 αλλά στα 100. Για μας αυτό που επιχειρείται τώρα είναι ένας “βιασμός” της προκήρυξης.

Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουμε όλα τα θέματα που θα τεθούν κάτω, αλλά με έναν ορίζοντα, να ισχύσουν από την επόμενη ή μεθεπόμενη χρονιά και ταυτόχρονα να δούμε και όλα τα θέματα που ταλαιπωρούν τα σωματεία. Και αναφέρομαι σε διορθώσεις στην προκήρυξη, με διορθώσεις στους πειθαρχικούς κανονισμούς, με το καταστατικό της ίδιας της ΚΟΠ, με αδικίες και ανισορροπίες που υπάρχουν, με υπέρογκα πρόστιμα, με τον θεσμό των παρατηρητών αγώνων. Όλα να μπουν σε ένα πακέτο και να συζητηθούν και να φέρουμε μία μεταρρύθμιση στο ποδόσφαιρό μας, να μην είμαστε επιλεκτικοί επειδή ενδεχομένως να ευθυγραμμίζονται σήμερα τα συμφέροντά μας με μία συγκεκριμένη τάση και να προσπαθούμε να επιβάλουμε αυτό το οποίο θέλουμε. Η θέση της Ανόρθωσης είναι ξεκάθαρη. Είναι θέση αρχής. Δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή ενώ διεξάγεται το πρωτάθλημα να αλλάξουμε την προκήρυξη τόσο ριζικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ