aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜισή ντουζίνα σκόρερ που κάνουν τη διαφορά

Μισή ντουζίνα σκόρερ που κάνουν τη διαφορά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πρώτα ήταν ο Γκιέ Γκιέ. Ο τραυματισμός του έφερε στο προσκήνιο τους Μαγκλίτσα και Πίεχ. Ακολούθησαν τα γκολ των Παπουλή-Ντα Σίλβα και τώρα του Σαρδινέρο. Έξι επιθετικοί, με τεράστια ποδοσφαιρική αξία που όταν ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους κάνουν τη διαφορά.

Μόνο ο πρώτος είναι εκτός, αλλά μετρά αντίστροφα για τη μέρα που θα επανέλθει. Ίσως προλάβει κάποιο από τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου, για να βοηθήσει τον Απόλλωνα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Με την εξάδα των πιο πάνω επιθετικών, οι κυανόλευκοι διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Από τα 49 γκολ που έχει σημειώσει ο Απόλλων, οι πιο πάνω έξι έχουν πετύχει τα 40, που ισοδυναμεί με το 82% της δύναμης πυρός της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή. Και οι έξι κάνουν τη διαφορά στην επίθεση, δείχνοντας πόσο πολύτιμοι είναι. Η μοιρασιά των 40 γκολ έχει ως ακολούθως: Παπουλής 12, Ντα Σίλβα 9, Μαγκλίτσα 6, Γκιέ Γκιέ 5, Πίεχ 5, Σαρδινέρο 3.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ