aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μισή»... εκδίκηση η Παρί με την Μπάγερν στο Μόναχο (vid)

«Μισή»… εκδίκηση η Παρί με την Μπάγερν στο Μόναχο (vid)

Μετά την Μπαρτσελόνα, ο Κιλιάν Μπαπέ το πήρε… προσωπικά και με την Μπάγερν Μονάχου και με δύο δικά του γκολ στην «Αλιάνζ Αρένα» οδήγησε την Παρί Σεν Ζερμέν σε μεγάλη νίκη επί της Μπάγερν με 3-2, στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Champions League.

Εάν η Παρί στις 13 Απριλίου καταφέρει να αποκλείσει τους Βαυαρούς, τότε δικαιωματικά θα έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τροπαίου. Πήρε… μισή «εκδίκηση» από την κάτοχο του τροπαίου για την ήττα της τον περασμένο Αύγουστο τον τελικό της διοργάνωσης από το γκολ του Κομάν και, πλέον, είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τη δουλειά την προσεχή Τρίτη (13/04) στο «Παρκ ντε Πρενς».

Απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Μπαπέ, ο οποίος έφτασε τα 8 γκολ στο Champions League στα τέσσερα τελευταία ματς που έπαιξε. Μετά το χατ τρικ στο «Καμπ Νου» στο πρώτο ματς της φάσης των «16» με την Μπαρτσελόνα, απόψε παραβίασε δύο φορές την εστία του Νόιερ κι αν μη τι άλλο όλα τα φώτα έπεσαν επάνω του. Εξαιρετικός ήταν και ο Νεϊμάρ, ο οποίος μπορεί να μην σκόραρε, αλλά από δικές του πάσες προήλθαν τα δύο πρώτα γκολ των Παριζιάνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ