Τα 87 χρόνια ιστορίας και προσφοράς γιορτάζει σήμερα (4/10) η ΑΕΛ και με μήνυμα του ο πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Σοφοκλέους σχολίασε το γεγονός και ευχήθηκε το σωματείο της ΑΕΛ «να είναι όρθιο, δυνατό και πάντα πρωτοπόρο όπως εξάλλου του αρμόζει για άλλα χίλια χρόνια».
Το μήνυμα του προέδρου της ΑΕΛ:
«Φίλοι ΑΕΛίστες, σήμερα το ένδοξο Σωματείο μας γιορτάζει 87 χρόνια ζωής! Ογδόντα επτά χρόνια πλημμυρισμένα από χιλιάδες αναμνήσεις, κάποιες όμορφες κάποιες, κάποιες δυσάρεστες και αμέτρητες στιγμές δόξας και τιμής.
Η Αθλητική Ένωση Λεμεσού είναι το καμάρι του κυπριακού αθλητισμού, αφού πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα Σωματεία στην Κύπρου με μια βαριά ιστορία στην πλάτη της. Μια ιστορία που μόνο συναισθήματα περηφάνιας προσφέρει σε όλους εμάς τους ΑΕΛίστες.
Ο κάθε ένας από εμάς έχει βαθιά χαραγμένο στο μυαλό και στην καρδιά πως η ΑΕΛ για μας δεν αποτελεί απλά ένα Αθλητικό Σωματείο αλλά ότι είναι η οικογένεια μας, η πίστη μας, η ιδεολογία μας, αλλά πάνω από όλα η ομάδα μας.
Γιατί για μας τους ΑΕΛίστες η ομάδα μας είναι κάτι ιερό!
Μέσα από τα χρόνια το πάθος του ΑΕΛίστα όχι μόνο δεν έσβησε αλλά έμεινε αναλλοίωτο παρ’ όλες τις δυσκολίες και δοκιμασίες στις οποίες περάσαμε. Ο ΑΕΛίστας στέκονταν πάντα στο πλευρό της ομάδας φύλακας Άγγελος.
Καταλήγοντας, εύχομαι μέσα απ’ την καρδιά μου το σωματείο μας να είναι όρθιο, δυνατό και πάντα πρωτοπόρο όπως εξάλλου του αρμόζει για άλλα χίλια χρόνια.
Εύχομαι η ΑΕΛ μας να περιβάλλεται πάντοτε από ανθρώπους που πραγματικά θέλουν να την υπηρετούν με μοναδικό γνώμονα τις αρχές που την διέπουν για 87 ολόκληρα χρόνια.
ΖΗΤΩ Η ΑΕΛ!
Με τιμή, Ανδρέας Σοφοκλέους
Πρόεδρος ΑΕΛ».