aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μινέρβα»: Σχέσεις οργής και… στοργής (ανατριχιαστικές λεπτομέρειες)

«Μινέρβα»: Σχέσεις οργής και… στοργής (ανατριχιαστικές λεπτομέρειες)

Η στήλη «Κακίες» της ελλαδικής εφημερίδας «Goal News», την οποία επιμελείται και γράφει ο Άκης Τριανταφύλλου κάνει σήμερα αναφορά στις σχέσεις οργής και… στοργής της ασφαλιστικής εταιρείας «Μινέρβα» (συμφερόντων του Κωστάκη Κουτσοκούμνη) με το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ: «Όλος ο καλός ο κόσμος της Κύπρου βρίσκεται σε αυτήν την ασφαλιστική εταιρεία (Μinerva) του Κωστάκη Κουτσουκούμνη που της βάλανε χθες για τρίτη φορά μπουρλότο καθότι η μέρα η χθεσινή ξύπνησε μνήμες λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου, αξίζει να σταθεί κανείς στο Νο2 της εταιρείας, που είναι μια από τις κορυφαίες μορφές στον χώρο της, στο νησί της Αφροδίτης.

Ο λόγος για τον 79χρονο αναπληρωτή πρόεδρο Λουκή Παπαφιλίππου και από το 1993 πρόεδρο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 Κύπρου. Ο Παπαφιλίππου -μεγαλοδικηγόρος στο επάγγελμα- και πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κύπρου, μετά την ανατροπή του Μακαρίου μετατέθηκε από τον διορισμένο πρόεδρο της ελληνικής χούντας Νίκο Σαμψών, ως αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ!

Πέρα από αυτό καθ’ αυτό το γεγονός, περισσότερη σημασία έχει μάλλον το ότι, όπως αναφέρουν στην Κύπρο, στο παρελθόν Κουτσουκούμνης και Παπαφιλίππου βρίσκονταν στα μαχαίρια, διότι ο πρώτος ως πρόεδρος της ΚΟΠ δεν παραχωρούσε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος στον ΑΝΤ1! Από πολέμιοι, τα τελευταία 12 χρόνια, έγιναν στενοί συνεργάτες και πορεύονται επιχειρηματικά μαζί!

Από κει και πέρα, μόνο σύμπτωση δεν φαντάζει πως ο εκτελεστικός σύμβουλος της εταιρείας Μιχάλης Μυλωνάς είναι αδελφός του γενικού διευθυντή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Ανθούλη Μυλωνά, ενώ στο οκταμελές Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας φιγουράρει και το όνομα του εκ των αντιπροέδρων της UEFA Μάριου Λευκαρίτη με την ιδιότητα του συμβούλου. Όπως γίνεται αντιληπτό, η σχέση της εταιρείας με το ποδόσφαιρο του νησιού μόνο αμελητέα δεν είναι…».

g1811s004x

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ