aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜηνά: «Αν έχει κάποιον υπεύθυνο τον βλέπετε μπροστά σας»

Μηνά: «Αν έχει κάποιον υπεύθυνο τον βλέπετε μπροστά σας»

«Θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Βγήκαν πάρα πολλά πράγματα λόγω της προσπάθειας των ποδοσφαιριστών και καταλαβαίνω ότι το αποτέλεσμα όπως εξελίχθηκε μας αφήνει στενάχωρους. Είναι φυσιολογικό όταν το 3-0 γίνεται 3-3 να αφήνει στεναχώρια», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μηνά μετά την ισοπαλία της Νέας Σαλαμίνας με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και πρόσθεσε:

«Είχαμε κάνει ένα πλάνο με τους παίκτες. Να αντιμετωπίσουμε απλά μία πρόκληση. Η πρόκληση αποτελείται από 7 βήματα. Ήταν το πρώτο βήμα. Έχουμε πλήρη επίγνωση της κατάστασης και απομένουν 6 βήματα. Θα το αντιμετωπίσουμε με το κατάλληλο πλάνο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Σίγουρα μπορεί να συμβεί αυτό στο ποδόσφαιρο, όπως τους είπα και στα αποδυτήρια η προσπάθεια τους ήταν συγκινητική».

Υπάρχουν ψυχικά αποθέματα και ψυχολογία στην ομάδα;
«Ψυχικά αποθέματα είμαι σίγουρος και αν δεν έχουν οι παίκτες ψυχικά αποθέματα θα φταίω εγώ. Είναι μέρος της δουλειάς μου αλλά και της ανθρώπινης πτυχής να βοηθήσεις κάποιους που είναι σε δύσκολη αγωνιστική κατάσταση. Θα ανακάμψουμε και είμαι σίγουρος».

Φταίει η κόκκινη του Κονφέ; Επηρέασε;
«Είναι ποδόσφαιρο και συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Απ’ ότι μου είπαν ήταν κόκκινη. Μας επηρέασε σίγουρα στο ψυχολογικό και ανέβηκε το Παραλίμνι που έπαιξε χωρίς άγχος. Ήταν 3-1 όμως το ματς. Μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα ίσως το παιχνίδι. Αν έχει κάποιος ευθύνες για το τι έγινε στο δεύτερο μέρος είμαι εγώ όχι οι παίκτες. Αν έχει κάποιον υπεύθυνο τον βλέπετε μπροστά σας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ