aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Mην την αφήσεις μόνη. Είσαι Νέα Σαλαμίνα; Είσαι γήπεδο...»

«Mην την αφήσεις μόνη. Είσαι Νέα Σαλαμίνα; Είσαι γήπεδο…»

Με μήνυμα συσπείρωσης, το διοικητικό συμβούλιο της ΝέαΣαλαμίνας καλεί τους φίλους της ομάδας του να δώσουν βροντερό παρών την Τετάρτη στο «Αμμόχωστος» (29/01, Πάφος) με σκοπό να σπρώξουν την ομάδα στους «8» του κυπέλλου.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου καλεί τους φίλους του σωματείου μας να στηρίξουν με την μαζική τους παρουσία την προσπάθεια της ομάδας μας την Τετάρτη 29/1 και ώρα 16:30 στο N. Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή με αντίπαλο την Pafos FC για την φάση των 16 του κυπέλου Κύπρου. Η ομάδα μας βρίσκεται εντός στόχων και μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε την υλοποίηση τους.

Διοικητικό Συμβούλιο, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές καλούν τον μεγάλο ερυθρόλευκο κόσμο να γίνει μέρος την προσπάθειας και να σπρώξει την ομάδα μας στην επόμενη φάση του κυπέλου. Σαλαμιναίε, Σαλαμιναία την Τετάρτη προτεραιότητα σου είναι η ομάδα μας! Μην την αφήσεις μόνη! Είσαι ΣΑΛΑΜΙΝΑ; Είσαι γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ