aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜιλόγεβιτς: «Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός, αδέρφια οι δύο ομάδες αλλά πάμε για νίκη»

Μιλόγεβιτς: «Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός, αδέρφια οι δύο ομάδες αλλά πάμε για νίκη»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς εξήρε τον Ολυμπιακό και τις σχέσεις που έχουν οι οπαδοί του με αυτούς του Ερυθρού Αστέρα, αλλά υπενθύμισε πως στην αυριανή αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Champions League δεν χωρούν… φιλίες.

«Αντιμετωπίζουμε έναν δυνατό αντίπαλο, άλλωστε όλες οι ομάδες είναι καλές στο Champions League. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Φέτος η ομάδα έχει περισσότερη εμπειρία λόγω της περσινής συμμετοχής στο Champions League. Απαιτείται προσήλωση και στα 90 λεπτά του αγώνα, γιατί ένα λάθος ή μια στιγμή έλλειψης συγκέντρωσης μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική. Το είδαμε και απέναντι στην Μπάγερν ότι τα λάθη πληρώνονται ακριβά σε αυτό το επίπεδο», τόνισε αρχικά ο προπονητής των πρωταθλητών Σερβίας προσθέτοντας πως «… είμαστε κοντά στο να έχουμε όλους τους παίκτες μας διαθέσιμους κι αυτό με χαροποιεί».

«Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα, με έναν κορμό και συνέχεια από πέρσι και έρχεται με μεγάλες προσδοκίες για το παιχνίδι μας. Τον παρακολουθώ χρόνια και είναι από τις κορυφαίες ομάδες που έχει παρουσιάσει. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ο Ολυμπιακός και ποια είναι η σχέση Ελλήνων και Σέρβων, ειδικά των δύο συγκεκριμένων ομάδων. Όμως όταν αρχίσει ο αγώνας, κάθε ομάδα θα κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει. Οι οπαδοί μας είναι αδελφοποιημένοι, αλλά οι παίκτες δεν πρέπει να παρασυρθούν από αυτό το κλίμα. Είναι σημαντικό να είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας», πρόσθεσε.

Ο προπονητής του Αστέρα έδειξε να γνωρίζει καλά τον αντίπαλο και την ιστορία του. «Ο Ολυμπιακός είναι η πιο δημοφιλής ομάδα στην Ελλάδα. βάσει της ιστορίας του έχει την υποχρέωση να είναι πάντα πρώτος. Είναι μια ομάδα με λίγους Έλληνες και πολλούς ξένους, έχει αυτή τη δυναμική και στο παρελθόν έχει φέρει πολλά μεγάλα ονόματα στο ρόστερ του».

Παράλληλα, έκανε ειδική αναφορά στον Μασούρα, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στον Πανιώνιο. «Είναι ένα παιδί που πήραμε από την τρίτη κατηγορία και όσα κατάφερε είναι από την πίστη και την προσπάθειά του. Είχε μεγάλη πίστη στις δυνατότητές του και όταν του έλεγα κάτι το απορροφούσε πάντα. Τον συγχαίρω και για την παρουσία του στην εθνική ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ