aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαMίλνερ: «Δεν θα δω το Γιουνάιτεντ - Σίτι»

Mίλνερ: «Δεν θα δω το Γιουνάιτεντ – Σίτι»

Το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να βγάλει πρωταθλητή στην Αγγλία, αλλά ο Τζέιμς Μίλνερ δηλώνει ότι δεν πρόκειται να το δει.

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ, βέβαια, δεν δίστασε να πει ότι για πρώτη φορά στη ζωή του θα υποστηρίξει τους «κόκκινους διαβόλους», αλλά το παιχνίδι δεν θα το δει.

Οι «κόκκινοι» παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά οι «Πολίτες» έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο: αυτό που θα δώσουν αύριο το βράδυ στο «Ολντ Τράφορντ».

«Για πρώτη φορά στη ζωή μου θα στηρίξω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν θα βλέπω το παιχνίδι. Είναι λίγο σπατάλη ενέργειας να εύχεσαι η μπάλα να μπει στο τέρμα. Δεν έχω ιδέα τι θα κάνω, μπορεί να πάω για φαγητό» είπε αρχικά ο Μίλνερ και συνέχισε λέγοντας ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να πάρουν τη νίκη στα τρία παιχνίδια που απομένουν.

«Πρέπει να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια. Αν το κάνουμε αυτό και δεν είναι αρκετό, τότε θα δώσω συγχαρητήρια στη Σίτι. Είναι κορυφαία ομάδα. Μπορούμε μόνο να κερδίζουμε για να τους ασκούμε πίεση» κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ